DOLAR 32,5989
EURO 34,8161
ALTIN 2493,226
BIST 9473,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gülmek isteyenler Eataly Bar Aperitivo’da buluşuyor

    Gülmek isteyenler Eataly Bar Aperitivo’da buluşuyor
    19.04.2018
    A+
    A-

    Şehrin cazibe merkezi, iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, Nisan ayında da birbirinden özel farklı içerikli etkinlikleriyle misafirlerini Bar Aperitivo’da ağırlamaya hız kesmeden devam ediyor. Samimi arkadaş sohbetlerine eşlik edecek hafif lezzetleri ile sosyal anların yıldızı Bar Aperitivo’da gerçekleşecek performansların biletlerini Biletix’ten ve Eataly’den satın alabilirsiniz.

    Yemek öncesinde tüketilebilecek çeşit çeşit aperatifleriyle misafirlerini farklı lezzetleri deneyimlemeye teşvik eden Bar Aperitivo’da, büyük beğeni toplayan performanslarla eğlence kaldığı yerden devam ediyor.

    Ünlü sanatçıların bestelerini yorumladığı youtube kanalıyla büyük ilgi gören genç müzisyen Ece Mumay, “Odamdan” isimli ilk albümünün lansman konserini 20 Nisan21:30’da Eataly Bar Aperitivo sahnesinde gerçekleştirecek.

    Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu Metin Zakoğlu hikayeler anlatıp, şarkılar söylediği “Komik Gazino” şovu ile misafirleri renkli bir akşama davet ediyor. Kahkahaların havada yükseleceği mizah dolu şov 21 Nisan saat 21:00’de Bar Aperitivo’da!

    26 Nisan Perşembe günü saat 21:30’da, Fazıl Say ile yaptığı Güz Tadında albümü ile beğeni toplayan başarılı opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, ünlü piyanist Burçin Büke’nin de katılımıyla misafirlere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

    2008 yılından itibaren çeşitli radyolarda sunduğu programlardan tanıdığımız, BKM Mutfak komedyenlerinden Mesut Süre tek kişilik sahne performansı ile 27 Nisan saat 21:00’de izleyicilere kahkaha dolu bir akşam vadediyor.

    28 Nisan akşamı saat 22:00’de ise sahneyi devralacak “Anlatan Adam”ın “Hiçbir Şey Olması Gerektiği Gibi Olmuyor” isimli oyunu ile eğlence kaldığı yerden devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.