DOLAR 32,5022
EURO 34,9649
ALTIN 2431,661
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gün boyu ışıldayan parlak bir cilt için: Welcos BB Krem

    Gün boyu ışıldayan parlak bir cilt için: Welcos BB Krem
    27.06.2018
    A+
    A-

    Kore’nin ünlü cilt bakım markalarından Welcos, hafifliği ve yaz mevsimine uygun BB kremleriyle sizi yaza hazırlayacak. Welcos sadece Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de!

    Watsons, Türkiye’de çok sevilen ve ilgiyle takip edilen K-Beauty by Watsons konseptini Welcos markası ile büyütüyor. Ünlü Kore markası Welcos, hafif yapıya sahip BB kremleri ile cildinizdeki renk eşitsizliğini gidererek taze ve doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor.

    Welcos; No Makeup FaceColor Change ve Perfect Magic BB kremleriyle cildinizin nem ihtiyacını karşılarken aynı zamanda parlaklık kazanmasını ve daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. Tüm gün süren mükemmel ve aydınlık bir makyaj için vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak Welcos BB kremlerin bir diğer özelliği de gözeneklerin görünümünü azaltarak cilt kusurlarını mükemmel bir şekilde kapatmaya yardımcı olması. Güneş Koruma Faktörü özelliğine sahip ürünler, cildi güneş ışıklarından ve UV ışınlarının zararlı etkisinden de korumaya yardımcı oluyor.

    Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem!

    Cilde renk ve canlılık etkisine destek olan No Makeup Face BB krem, ferahlık hissi sağlıyor ve kullanımdan sonra ciltte yağlı bir his bırakmıyor. No Makeup Face BB kremmakyajsız gibi doğal görünüme sahip olmak isteyenlerin tercihi edeceği bir ürün olma özelliği taşıyor.

    Çok amaçlı kullanılabilen Color Change BB krem, cildinizde porselen görünümlü bir etki yaratmaya yardımcı oluyor. Parmaklarınız yardımıyla kolayca uygulayabileceğiniz Color Change BB krem, doğal kapatıcılık özelliği ve transparan yapısı ile ciltteki kızarıklığı ve lekeleri engellemeye yardımcı oluyor.

    Perfect Magic BB krem ise gözenek, cilt lekesi ve çilleri kapatmaya yardımcı oluyor. Yapışkanlık hissi bırakmayan yumuşak dokusu ve mat görünüm sağlayan yapısı ile uzun süren etki vadediyor. Rahat ve pratik bir şekilde uygulanabilen Perfect Magic BB krem kapatıcı özelliğiyle göz altı morlukları, kırmızılık görünümü ve ince çizgiler gibi cilt kusurlarını gizlemeye yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.