DOLAR 32,5856
EURO 34,7825
ALTIN 2509,278
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günaydın, Bodrum ve Göcek yaza merhaba dedi

    Günaydın, Bodrum ve Göcek yaza merhaba dedi
    23.05.2017
    A+
    A-

    Et severlerin değişmez adresi Günaydın, Bodrum ve Göcek şubelerinin kapılarını yaz sezonuna açtı.

    Bulunduğu her noktada aynı standartlarda hizmet sunan Günaydın, yaz boyunca keyifli buluşmalara ev sahipliği yapacak.

    İstanbul, Ankara, Antalya ve Samsun başta olmak üzere 40’ı aşkın şubesi ile etin vazgeçilmez adresi olan Günaydın, yaz sezonu için Bodrum ve Göcek’te misaiflerini ağırlamaya başladı. Türkiye’nin et ve kebap konusundaki en iddialı restoranı Günaydın, Bodrum Yalıkavak Palmarina’da ve D-Marin Göcek’te geçen yıl geçirdiği hareketli yaz sezonunun ardından bu yaz da et severlerin adresi olacak.

    Bodrum Palmarina’daki keyifli lokasyonunda misafirlerini ağırlayan Günaydın, yaz buluşmalarının keyfini ikiye katlarken; lezzetli menüsü ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor. Restoranın geniş bahçesinde yer alan havuz bölümü çocuklu aileler için ideal olmakla birlikte, marinanın ambiyansıyla benzersiz bir uyum yakalıyor. Köfte, döner, burger, dürüm başta olmak üzere bir çok et, tavuk ve kebap çeşidiyle misafilerine zengin bir menü sunan Günaydın Bodrum, marinada ya da teknelerinde zaman geçirmek isteyenlere paket servisiyle de hizmet veriyor.

    Günaydın Steakhouse, D-Resort Göcek’in benzersiz ortamında damaklarda iz bırakan lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Açık alanda 90 kişilik kapasitesi ile hizmet veren Günaydın Göcek; “Kobe Beef”, “Special Lokum”, “T-Bone Steak”, “Dallas Steak”, “Günaydın Special” ve ‘’New York Steak’’ gibi özel ürünleri ile et severlere ziyafet yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.