DOLAR 32,5961
EURO 34,7313
ALTIN 2498,462
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güne keyifli başlamanın sırrı Siemens küçük ev aletlerinde

    Güne keyifli başlamanın sırrı Siemens küçük ev aletlerinde
    05.03.2018
    A+
    A-

    Siemens, teknoloji ve estetiği bir araya getirdiği küçük ev aletleri ile eşsiz bir kahvaltı deneyimi sunuyor.

    Günün en önemli öğünü, hafta sonlarının en keyifli anları kahvaltılar, Siemens ekmek kızartma makinesi, su ısıtıcı, kahve makinesi ile lezzet ve mutluluk dolu bir deneyime dönüşüyor. Nefis aromalı kahveler, uzun sohbetlerin değişmez eşlikçisi çaylar ve mis kokulu kızarmış ekmekler ile Siemens, mutfakların yıldızı olmaya devam ediyor.

    Her gün eşsiz kahve kokusu ile başlasın

    Aroma Sense Plus teknolojisi sayesinde küçük fincanda bile mükemmel kahve aroması sunan Siemens TC86505 kahve makinesi, özel kapak ve kilit sistemli termo sürahisiyle de aromanın tazeliğini uzun süre koruyor. İki saat sonra otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunan kahve makinesi, “drip-stop” damlama emniyeti ve çıkarılabilir kahve filtresi ile kullanım kolaylığını artırıyor. Makinenin kireç çözme özelliği ise uzun süreli kullanımı garanti ediyor.

    Uzun süren çay sohbetleri için daha fazla kolaylık

    Uzun süren kahvaltı keyfine eşlik eden Siemens TW86105P su ısıtıcı, 30 dakika boyunca seçilen ısıda sıcak tutma özelliğine sahip. Tercih edilen her çay aroması için farklı ideal ısıların ayarlanmasını sağlayan sensorControl heat-up özelliği; dört farklı ısı ayarıyla doyasıya lezzet yaşatıyor. Siemens TW86104P ile su; beyaz çay için 70°C, yeşil çay için 80°C, hazır kahve için 90°C ve Türk çayı için ise 100°C’de ısıtılabiliyor.

    Tek dokunuşla kolayca açılabilen kapağı, çıkarılabilen çelik kireç filtresiyle kullanım kolaylığı sunan Siemens su ısıtıcıları, otomatik kapanma özelliğiyle de susuz çalışma ve aşırı ısınmaya karşı emniyet sağlıyor. Gizli rezistanslı paslanmaz çelik zemini Siemens su ısıtıcısının ömrünü uzatırken, çift taraflı su seviye göstergesi hem kullanım kolaylığı sunuyor hem de estetik görünümü tamamlıyor.

    Kusursuz tost keyfi için sensör teknolojisi

    Sofralara mis kokusu ve kıvamıyla doyurucu dokunuşu yapan Siemens TT86105 ekmek kızartma makinesi, gelişmiş ısı dağılımı teknolojisi “sensorHeat control” ile ısıyı hassasça ayarlıyor, ekmeklerin en doğru ısıda kızarmasını sağlıyor. Ekmeğin her yanının eşit kızartılabilmesi için tasarlanmış “otomatik ortalama” özelliği ve “High-lift” fonksiyonu ile kızarmış eklemler rahatça alınabiliyor.

    .

    Çıkartılabilen paslanmaz çelik teli ile 860 watt güçle çalışan ekmek kızartma makinesinin kullanım kolaylığını artıran özellikleri arasında tekrar ısıtma, hafıza fonksiyonları için dijital gösterge, buz çözme özelliği, iptal tuşu, otomatik ortalama özelliği, kırıntı çekmecesi ile kablo dolama yeri bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.