DOLAR 32,5121
EURO 34,939
ALTIN 2436,641
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan Afyon’da elektrik teknisyenleriyle bir araya geldi

    Günsan Afyon’da elektrik teknisyenleriyle bir araya geldi

    Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileri ve iş ortaklarıyla farklı illerde bir araya gelen Günsan, İstanbul Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın katılımı ile Afyon Sandıklı’da bir seminer düzenledi. Seminere katılan 70 elektrik ustası, yeni seri şalt ürünleri ve Günsan’ın sürekli genişlettiği ürün gamıyla ilgili bilgi aldı.

    Türkiye genelinde iş ortakları ve bayileri için düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekleyen Günsan Elektrik, Afyon Sandıklı’da iş ortaklarıyla bir araya geldi. İstanbul Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın katılımı ile düzenlenen ve Oda Başkanı Osman Yeşilyurt ve Başkan Vekili Mürsel Yaylalı’nın da hazır bulunduğu seminerde, Günsan ürünleri ile ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapıldı. Etkinliğin sonunda seminere katılan herkese avometre verilirken, çekilişi kazanan 3 elektrikçiye de takım çantası ve matkap hediye edildi.

    17 bin parçalık potföyünü 54 bayisi aracılığıyla hem ülke içine hem de 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan, yurt çapında düzenlediği seminer ve eğitim programlarına devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.