DOLAR 32,533
EURO 34,8917
ALTIN 2434,819
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan bayileri araçlarını teslim aldı

    Günsan bayileri araçlarını teslim aldı
    02.12.2017
    A+
    A-

    Bayi organizasyonu ile büyümeye devam eden Günsan, sürekli yatırım yaptığı iş ortaklarının satış performansını ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan iş ortaklarına araç teslimlerini gerçekleştirdi.

    Araç teslim törenine katılarak 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 planlamalarını anlatan Günsan CEO’su Stephane Nuss, “Bayilerimizin ile birlikte çok başarılı bir yıl geçirdik. Yeni serimiz Radius’un yarattığı sinerji ile pazardaki konumumuzu güçlendirirken, yeni fırsatlar ile de sektördeki rekabeti kendi lehimize dönüştürdük. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz yeni yatırımlarla 2018 yılında da önemli başarılara imza atacağımıza inancımız tam. Oluşturduğumuz ekosistem içerisinde bayilerimizin ve müşterilerimizin mükemmel bir Günsan deneyimi yaşaması için çabalıyoruz. Bayilerimizin büyümesi için Günsan’ın kattığı değere; Günsan’ın büyümesi için ise bayilerimizin markaya yaptığı katkılara ihtiyacımız var. Yurt geneline yayılan bayilerimizle birbirimizi tamamlıyoruz. 2018 yılı boyunca da tıpkı 2017 yılında olduğu gibi bayilerimize değer katan yeni kampanyaları hayata geçireceğiz. Günsan, her yıl satış grafiğini bir üst seviyeye taşıyarak pazarı domine ediyor. Bu başarıda en büyük pay sahipleri de şüphesiz bayilerimizdir. Bu yıl da kampanyamıza katılan bayilerimize son model araçlarını teslim etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

    Günsan araç kampanyası dâhilinde BMW, Volkswagen, Renault ve Fiat markalarından geniş bir yelpazede araç dağıtımları gerçekleşti. Tüm Türkiye’de toplamda 57 araç, hak kazanan bayilere törenle teslim edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.