DOLAR 32,4278
EURO 34,4426
ALTIN 2489,88
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan çocukların geleceğini aydınlatmaya devam ediyor

    Günsan çocukların geleceğini aydınlatmaya devam ediyor
    21.12.2017
    A+
    A-

    Bu yıl 39.su gerçekleşen Vodafone İstanbul Maratonu’nda Darüşşafakalı çocuklar için koşan Günsan, Cemiyet’e olan desteğine “Veli Bağışçısı” olarak devam ediyor.

    Darüşşafaka Cemiyeti’nin yerleşkesinin anahtar-priz ürünleri ve elektrik çözümleri konusunda destek veren Günsan, Cemiyet’in kurumsal destekçileri arasına katılarak “Veli Bağışçısı” oldu.

    Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş, “Darüşşafaka Velilerini Arıyor” programı kapsamında bağışta bulunarak annesi ya da babası hayatta olmayan çocukların yaşamlarının eğitimle değişmesine katkı sağladığı için Günsan ailesi adına Günsan CEO’su Stephane Nuss’a “Veli Bağışçı Sertifikası” takdim etti.

    13 Aralık’ta Darüşşafaka Müzesi’nde düzenlenen törende konuşan Nuss, “Darüşşafaka ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği kapsamında, İstanbul Maratonu’nun ardından çok daha fazla çocuğun geleceğinin aydınlanmasına katkıda bulunabildiğimiz için oldukça mutluyuz. 154 yıldır “eğitimde fırsat eşitliği” misyonunu hayata geçiren Cemiyet ile yan yana gelmekten dolayı gururluyuz. Bir çocuk eğitimle kendini, etrafını ve nihayetinde dünyayı değiştirebilir. Biz de değişim ve fırsat eşitliği için çocuklarımıza ve eğitime destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.