DOLAR 32,384
EURO 35,0499
ALTIN 2326,192
BIST 9098,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan Elektrik İstanbul’un önemli projelerinde

    Günsan Elektrik İstanbul’un önemli projelerinde

    Anahtar ve priz sektörüne getirdiği yenilikçi ve özgün yaklaşımıyla sektörde farkını ortaya koyan Günsan, inşaat sektörünün çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Türkiye’nin birçok bölgesinde önemli kamu ve gayrimenkul çalışmalarında yer alan Günsan, bu çalışmalara yenilerini ekliyor.

    İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü gibi önemli kamu projelerinin yanı sıra Pendik Sahil Konakları, Fi Life ve Onur Park Life gibi marka  konut projelerinde Günsan’ın Eqona ve Visage anahtar ve prizleri kullanıldı.

    Türkiye’nin dört bir yanındaki konut ve inşaat projelerinde ürünleriyle yer alan Günsan, İstanbul Yeni Havalimanı’nın ardından kamu ve inşaat projelerine odaklandı. Projelerde Günsan’ın öne çıkan ürünlerinden olan toplam 70.000 Eqona ve Visage anahtar ve priz kullanıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.