DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan iki USB portlu topraklı prizle adaptör karmaşasına son

    Günsan iki USB portlu topraklı prizle adaptör karmaşasına son

    Elektronik cihazlar hayatımızda daha çok yer almaya başladıkça onları şarj etme ihtiyacı da doğuyor. Yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift portuyla tüm elektronik cihazlar için adaptöre ihtiyaç duymadan, kolay ve hızlı şarj imkânı sağlıyor.

    Akıllı telefondan tablete, Bluetooth’lu kulaklıktan hoparlöre, günlük yaşamda kullandığımız pek çok elektronik aleti sık sık şarj etmemiz gerekiyor. Ekstra bir güç adaptörüne gerek duymadan şarj etme imkanı sağlayan prizler, evde ya da bulunduğumuz her ortamda hem hayatı kolaylaştırıyor hem de adaptör taşıma derdine son veriyor.  Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan’ın hayatı kolaylaştırmak için geliştirdiği Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift soketiyle adaptöre gerek kalmadan telefon ve tablet gibi cihazları aynı anda hızla şarj ederek, zamandan tasarruf elde edilmesini sağlıyor.

    2 cihazı aynı anda hızlı şarj etme avantajı

    2.4 A kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunan priz; vidasız terminalleri ile kolayca monte edilebiliyor. 2 cihazı aynı anda şarj edebilen ve çocuk koruma özelliği de bulunan topraklı prizin; beyaz, krem, metalik bej, gümüş, metalik beyaz, siyah, mocha ve füme renk alternatifleri de bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.