DOLAR 32,5866
EURO 34,8096
ALTIN 2509,901
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan iş ortaklarıyla İtalya’ya gitti

    Günsan iş ortaklarıyla İtalya’ya gitti
    19.09.2018
    A+
    A-

    Sektörünün önde gelen firmalarından olan Günsan, “2018 Hoş geldin Kampanyası” kapsamında iş ortaklarını İtalya’da bir araya getirdi. Yoğun iş temposuna İtalya gezisiyle kısa bir mola veren bayiler beş gün boyunca Roma, Floransa ve Venedik’i keşfederek keyifli anlar yaşadılar.

     Anahtar ve priz sektöründe yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Günsan, bayileriyle olan iletişimini sürdürülebilir kılan çalışmalarına İtalya gezisini ekledi. İş ortaklarıyla güçlü iletişimi ön planda tutan Günsan, “2018 Hoş geldin Kampanyası” kapsamındaki İtalya seyahatinde iş ortakları ve ailelerini ağırladı.

    Tarihi yapısı, mimarisi ve sosyal yaşamıyla dünyanın en güzel şehirlerine sahip İtalya’da beş gün geçiren bayiler; iş stresinden uzaklaşarak, İtalya’nin tarihi ve turistik şehirlerini keşfetme imkanı yakaladı. Seyahatlerinin ilk durağı Roma olan Günsan iş ortağı 60 kişilik firma yetkilisi ve ailesi, Roma’nın ardından Floransa ve Venedik’i de ziyaret ederek İtalya turunu  tamamladı.

    Günsan, iş ortaklarına değer katan ve onlar için fırsatlar sunan kampanya ve çalışmalarını önümüzdeki dönemde de sürdürücek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.