DOLAR 32,5254
EURO 34,9015
ALTIN 2439,594
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan sosyal medyada ilk 100 arasında

    Günsan sosyal medyada ilk 100 arasında

    100 marka arasında 97. sırada yer alarak sektörünü temsil eden Günsan, listeye giren 2 B2B firmasından biri olarak da dikkat çekti.

     

    Günsan, elektrik sektörünün geleneksel yapısını yenilikçi ürünleriyle olduğu kadar sosyal medyayı kullanımıyla da değiştirmeye devam ediyor. SocialBrands’ın yayımladığı BoomSocial endeksinde 2020 Ocak ayında en iyi 100 marka arasında 97. sırada yer alan Günsan, 100’den fazla sektör arasından listeye kendi sektöründen giren tek şirket oldu.

     

    İlk 100 arasında 2 B2B şirketinden biri Günsan

    BoomSocial verilerini ve BoomSonar teknolojilerini kullanarak markalar için en popüler sosyal medya platformlarında 100’den fazla sektörde yer alan 47 binden fazla hesabını tarafsız ve objektif olarak inceleyen marka endeksi SocialBrands, ocak ayı sonuçlarını paylaştı. Türkiye’deki en büyük çevrimiçi sosyal medya analiz platformu olan BoomSocial’ın yayınladığı ve özellikle son tüketicilerle daha fazla teması bulunan B2C şirketlerinin daha üst sıralarda yer aldığı sıralamaya giren 2 B2B şirketinden biri de Günsan Elektrik oldu. 2020 yılının ocak ayı için yapılan sıralamada 88 puanla English Home birinci, 87 puanla Netflix ikinci ve 81 puanla Madame Coco üçüncü olurken, Günsan 66 puanla 97. sıraya yerleşti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.