DOLAR 32,567
EURO 35,0005
ALTIN 2427,624
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan’dan enerji yüklü kampanya

    Günsan’dan enerji yüklü kampanya

    Kullanıcılarının beklentilerine ve değişen trendlere uyumlu anahtar ve prizler geliştiren Günsan, sosyal medya üzerinde “Elektriğinizi Nasıl Alırdınız?” kampanyası başlattı. Ocak ayında sona erecek kampanyaya katılan şanslı 10 kişi, Netflix üyelik paketinden birini kazanma şansı yakalayacak.

    Alternatif ve yenilikçi ürünleriyle sektöründe fark yaratan Günsan, Türk ailelerinin günlük yaşantısına değer katan birçok yeni seri sunuyor. Son yıllarda gerçekleştirdiği çalışmalarıyla anahtar priz çeşitliliğini önemli ölçüde artıran Günsan, yeni bir kampanyaya imza attı. Günsan’ın sosyal medyada başlattığı “Elektriğinizi Nasıl Alırdınız?” yarışmasıyla en çok beğeni alan fotoğraflar 31 Aralık tarihine kadar yarışacak.

    “Elektriğinizi Nasıl Alırdınız?” kampanyasına katılım için belirlenen dönemlerde kullanıcıların etkilendikleri stil ve tarz fotoğraflarının yanı sıra sevimli hayvanlar ile Günsan ürünlerini #elektrikaldım etiketiyle paylaşmaları yeterli oluyor. Yarışmaya katılım sağlayan ve en çok beğeni alan 10 kişi Netflix üyelik paketi almaya hak kazanacak. Kazananlar ise 2019’un ilk ayında açıklanacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.