DOLAR 32,5512
EURO 34,8814
ALTIN 2429,309
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Günsan’ın başarılı iş ortakları Meksika’da bir araya geldi

    Günsan’ın başarılı iş ortakları Meksika’da bir araya geldi
    01.11.2018
    A+
    A-

    Anahtar ve priz sektöründe, alternatif ve yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Günsan Elektrik, iş ortaklarını Meksika’da bir araya getirdi. Türkiye genelindeki 16 bayisini sekiz günlük gezi kapsamında buluşturan Günsan, iş ortaklarına keyifli anlar yaşattı.

    Güçlü bayi ağıyla tüm Türkiye’ye ürünlerini ulaştıran Günsan, bayileriyle olan iletişimine hız kesmeden devam ediyor. Meksika ve Cancun gezisinde bir araya gelen bayiler, iş stresinden uzaklaştıkları gezi boyunca keyifli anlar biriktirdiler. Gezinin son gününde Paris sürpriziyle karşılaşan bayiler Paris’i de görme fırsatı elde etti.

    Mexico City, Cancun ve Paris’i kapsayan sekiz günlük gezi boyunca katılımcılar; Meksika’nın birçok yerini keşfetti. Zocalo Meydanı, Templo Mayor Kalıntıları, Katedral, Başkanlık Sarayı, Reforma Caddesi, Chapultepec’in yanı sıra Mujeres Adası, Maya Uygarlığının en önemli alanı Chichén Itzá, Toltekler ve Mayalar’a ait kalıntılar ve Jaguar Tapınağı da görülen yerler arasındaydı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.