DOLAR 32,4992
EURO 34,9695
ALTIN 2432,078
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gürsoy Grup yeni havalimanının outlet AVM’sine talip

    Gürsoy Grup yeni havalimanının outlet AVM’sine talip
    10.05.2017
    A+
    A-

    Gürsoy Grup CFO’su Murat Saraç, yeni havalimanında yapılması düşünülen outlet AVM’ye talip olduklarını açıkladı

    Gaziosmanpaşa’da Venezia Mega Outlet ve Vialand projelerini hayata geçiren Gürsoy Grup, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapılması düşünülen outlet AVM için kolları sıvadı. Gürsoy Yatırım Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç, outlet AVM konseptindeki bilgi birikimlerini yeni yatırımlara aktarmak istediklerini belirterek, “Yeni Havalimanı’nda yapılması düşünülen outlet AVM’ye Gürsoy Grup olarak talibiz. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Ancak şu an netleşen bir şey yok” diye konuştu. Hayata geçirdikleri projelere ticari odaklı bakmadıklarını anlatan Saraç, “Temalı AVM de uluslararası alanda oldukça yoğun talepler alıyoruz. Cezayir, Cidde, İran, Hindistan’dan temalı AVM talepleri geliyor. İhracat noktasındayız” ifadelerini kullandı.

    Venedik’i İstanbul’a getirdik
    Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Venedik Alışveriş Karnavalı’nın Venezia Mega Outlet’te düzenleneceğini belirten Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu “Alışveriş için Venedik’e gitmeye gerek yok. Hiçbir yerde olmayan indirimler 13- 28 Mayıs’ta tüketicilerimizi bekliyor. Ayrıca Danilo Zanna, İtalyan İşi restoranıyla karnaval süresince Venezia Mega Outlet’te yer alacak” dedi.

    100 TL’ye ev fırsatı
    Her 100 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçinin Venezia Mega Residence’tan ev kazanma fırsatını yakalayacağını belirten Hayırlıoğlu, “Tanıtımımızda hep ‘mega’ kelimesini kullandık çünkü gerçekten burada sunduğumuz her şey mega. Karnavalımızla mega mutluluk, indirimlerimizle mega fırsatlar ve ev çekilişimizle mega bir hediye veriyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.