DOLAR 32,5325
EURO 34,8822
ALTIN 2434,886
BIST 9730,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güvenlik sektörüne katkılarından dolayı Tepe Savunma’ya anlamlı ödül

    25.07.2019
    A+
    A-

    Güvenlik sektöründe yenilikçi ve yaratıcı çözümlerle faaliyetlerini sürdüren Tepe Savunma ve Güvenlik, Özel Güvenlik Bilgi Sistemi Otomasyon Projesi’ne (ÖGNET) verdiği katkılardan dolayı ödüllendirildi. Tepe Savunma ve Güvenlik, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen projenin tanıtım toplantısında teşekkür belgesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan aldı.

    Teknoloji alanında yaratıcı fikirlerin desteklenerek, katma değerli ürün ve hizmetlere dönüştürülmesi için çalışmalarını sürdüren Tepe Savunma ve Güvenlik, ÖGNET kapsamında özel güvenlik bildirimlerini kolaylaştırmak için proje ekibi ile iş birliği kurarak destekte bulundu. Bu katkılarından dolayı da teşekkür belgesi takdim edildi.

    Tepe Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Bora Doğualp aldıkları ödül ile ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: “Tepe Savunma olarak 25 yıllık tecrübemizle Türkiye’de güvenlik sektörünün gelişimi ve güçlenmesi için ÖGNET’e destek vermekten çok mutluyuz. Önleyici güvenlik hizmetlerinin kalitesinin en yüksek seviyeye çıkarılması için hayata geçirilen ÖGNET ile emniyet, jandarma ve özel güvenlik birimlerinin birbiriyle olan iletişimini kolaylaşacak. Türkiye genelinde faaliyete giren ÖGNET projesine verdiğimiz katkılardan dolayı da Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’dan teşekkür belgesi almak bizim için çok değerli. Sektörün gelişimine katkı sağlayacak projelerde yer almaya devam edeceğiz”.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.