DOLAR 32,5705
EURO 34,6438
ALTIN 2510,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Güz modasının vazgeçilmezi örme trikolar

    06.11.2018
    A+
    A-

    Gardıroplara her sezon farklı renkleri eklenen örme trikolar, muhafazakar giyim tercih edenlere özel modelleriyle Zühre’nin Sonbahar-Kış koleksiyonundaki yerini alıyor. Sonbahar-kış örme triko modellerinde rengarenk motif detaylarıyla öne çıkan Zühre; metropolün değişen ruhuna ve kombinlerine uyum sağlıyor

    Her zevke hitap eden çizgileriyle Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonu, detay parçalarla şıklığını tamamlamak isteyen kadınların bu sezon da kurtarıcısı oluyor. Dinamik metropol ruhundan ilham alan örme triko modellerinde; nakış, arma, kuşak ve kürk detayları öne çıkıyor.

    İddialı suni kürk detayları

    Son yıllarda moda dünyasının iddialı tasarımlarından olan suni kürk detayları Zühre’nin örme triko koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan uçlara, ceplerden manşetlere kadar birçok detayla suni kürkler trend bir görünüm sağlarken, sonbahar rüzgarlarına karşı da koruma sağlıyor.

    Her yılın modası örme trikolar yenileniyor

    Yıllardır gardıroplarımızdan eksik olmayan örme triko modeller, bu sezon Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonunda farklı bir boyut kazanıyor. Kuşak detayının yanı sıra farklı dikiş teknikleri ve uygulamalarıyla da dikkat çeken trikolar, oversize kesimden tek kol modellere kadar birçok seçeneği koleksiyonuna yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.