DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    H.I.S Turizm Travel PR ile anlaştı

    H.I.S Turizm Travel PR ile anlaştı
    26.11.2018
    A+
    A-

    70 ülkede, 554 ofisi ve 17.000 çalışanı ile Japonya menşeili dünyanın en büyük tur operatörlerinden H.I.S Turizm’in Türkiye ofisi; H.I.S Turizm, skyHUB ve Cruise Planet markalarının stratejik iletişim danışmanlığı, marka yönetimi, lider iletişimi, kriz yönetimi ve pazarlama ürün iletişimi hizmetlerini almak üzere, Turizm sektörünün ilk ve tek PR Ajansı olan Travel PR ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

    Varılan anlaşma sonrası H.I.S Turizm Genel Müdürü Emre Özkur, “Global pazarda 6 Milyar USD’yi bulan yıllık cirolarımız ile dünyanın en büyük tur operatörlerinden biriyiz. 2005 yılında açılan Türkiye ofisimizde sadece İstanbul’da hizmet veriyor iken, bugün İstanbul  ve Ankara ofislerimizde toplam 120 çalışana ulaştık. Kurumsal Seyahat, MICE, Incoming, Outgoing grup ve kişiye özel hizmet, fuar organizasyonları ve vize hizmetleri sunan bir şirketiz. Kısa bir zaman içinde hizmete girecek olacak, global pazardaki 17 Cruise şirketinin turlarını kıyaslayıp, satışını yapacak olan Cruise Planet markamız, son tüketiciye açılacağımız ilk projemiz. Bu proje, Türkiye’de bu boyuttaki ilk ve tek Cruise seyahat portalı olacak. Merkez ofisimizin de desteği ile kısa zaman içinde yeni yatırımlarımızı da açıklamayı planlıyoruz. Böylesi yoğun bir yatırım gündemi ve son tüketiciye hizmet vereceğimiz yeni markalarımız nedeniyle, sektörde 25 yıla varan turizm-pazarlama ve medya iletişim çalışmalarını yakinen bildiğimiz Travel PR ile marka konumlandırmamıza giden yolda uzun soluklu bir sözleşme yapmayı tercih ettik. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

    Travel PR Ajans Başkanı Sarp Özkar, anlaşma hakkında “H.I.S Turizm gibi global pazarda söz sahibi, değerli bir dünya devi ile anlaşmış olmaktan dolayı onur duyduk. H.I.S Turizm’in B2B pazara hizmet veren alanında son derece başarılı skyHUB markası ve yeni hizmete girecek olan Türkiye’de bir ilk olacak, Cruise Planet markalarının, marka konumlandırmalarına giden yolda rehberi olmak bizleri mutlu ediyor. Bugüne kadar çalıştığımız MSC Cruises, Neredekal.com, Singapore Airlines, Changi Airport, Global Turizm Tanıtma Ofisleri (Singapur, Malezya, Kore, Ruanda ve Batum Ajara) ile HG Travel-Vietnam, myGO Worldwide-Belçika gibi global şirketlere hizmet vererek edindiğimiz bilgi birikimimiz, marka yönetimi-iletişim becerilerimizi H.I.S Turizm ve değerli markaları için de en güçlü şekilde kullanacağız.” açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.