DOLAR 32,5657
EURO 34,8845
ALTIN 2432,544
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hafta sonu dinlenmek için doğru adres: Dedeman Bostancı

    Hafta sonu dinlenmek için doğru adres: Dedeman Bostancı
    18.10.2017
    A+
    A-

    Geçmişten günümüze kadar gelen Türk hamam kültürü, Dedeman Bostancı ile tekrar yorumlanıyor. Yoğun iş hayatından uzaklaşmak için farklı alternatifler sunan Dedeman Bostancı, Türk Hamamının yanı sıra buhar odası ve sauna ile hafta sonunun en rahatlatıcı aktivitelerini bir araya getiriyor.

    Yoğun iş temposunun ardından dinlenmek için rahatlatıcı bir ortam sunan Dedeman Bostancı, hafta sonu dinlemek isteyenlerin vazgeçilmez mekanlarından biri oluyor. Sağlık, sosyal ve kültürel etkinlik merkezlerinin başında gelen Türk hamamları, Dedeman Bostancı’nın günümüze uygun modern dekorasyonlu ortamında farklı hale geliyor. Nezih ve sağlıklı bir ortamı misafirlerine sunan Dedeman Bostancı, Türk Hamam kültürünün gelecek nesillere aktarılmasına da olanak sağlıyor.

    Stresi yok eden Türk Hamamları

    Modern çağın hastalıklarından biri olan stres ile ilgili sıkıntılardan kurtulmak için farklı arayışlara girenlere Türk hamamları çare oluyor. Dedeman Bostancı, bünyesinde yer alan  Türk hamamı ile yoğun iş temposundan uzaklaşmanızı sağlıyor. Türk Hamamının yanı sıra sauna, havuz ve buhar odası ile keyifli bir ortam sunan Dedeman Bostancı, hafta sonuna terapi gibi geliyor. Kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Spa Merkezi ve Fitness Centre da bulunan Dedeman Bostancı, aileniz ile birlikte vakit geçirebileceğiniz mekanlardan oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.