DOLAR 32,5654
EURO 34,9954
ALTIN 2431,714
BIST 9776,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hakim, savcı ve avukatlar, avantajlı fiyatlarla ev sahibi olacak

    Hakim, savcı ve avukatlar, avantajlı fiyatlarla ev sahibi olacak
    06.11.2017
    A+
    A-

    Özbostan İnşaat’ın Pendik’te yapımına devam ettiği Manzara 7/24 projesine gelen hakim, savcı ve avukatlara, Kasım ayı boyunca özel ödeme koşulları ve avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Geçen ay sağlık mensuplarına yönelik kampanyalarını bu defa hakim, savcı ve avukatlar için tekrarladıklarını söyleyen Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran “Manzara 7/24’ten ev sahibi olanlara verdiğimiz bir söz var. Onların, birlikte yaşamaktan memnuniyet duyacakları profillere daire satışı gerçekleştirmeye odaklandık. Bu amaçla, daha önce projemizden ev sahibi olan hakim ve avukatlara yeni komşular kazandırmak için Kasım ayı boyunca hukuk mensuplarına özel bir kampanya gerçekleştiriyoruz” dedi.

     İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na yalnızca 15 dakika mesafede konumlanan Manzara 7/24 projesi, Kasım ayı boyunca hakim, savcı ve avukatlara pozitif ayrımcılık yapıyor. “Yüksek standartlı yapılarda, kaliteli yaşamlar” inşa etmeyi amaçlayan Özbostan İnşaat’ın satış ofisini ziyaret eden hukuk mensupları, kampanya kapsamında bütçelerine uygun ödeme planları oluşturabildikleri gibi kendilerine özel indirimlerden de yararlanabiliyor.

    Tüm daireleri denize açılan Manzara 7/24, yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna 500 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 2,5 kilometre mesafede yer alıyor. Yakınında marina, alışveriş merkezleri, sosyal tesisler ve üniversiteler ile özel hastanelerin de bulunduğu proje, üç ayrı blokta toplam 120 daireden oluşuyor.

    Sahip olduğu kapanmaz adalar manzarasının yanı sıra yakın gelecekte yapımı planlanan eşsiz bir koruluk alana ve üç yapay adadan meydana gelen su sporları merkezine de komşu olacak Manzara 7/24’te, her daireye ait kapalı otopark, açık yüzme havuzu, fitnees salonu, çocuk oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, kamelya, misafir otoparkı ve havuz başı kafeteryası gibi donatılar ise standart olarak sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.