DOLAR 32,5969
EURO 34,8686
ALTIN 2494,318
BIST 9579,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Halil Sezai’den yeni albüm müjdesi

    Halil Sezai’den yeni albüm müjdesi

    Halil Sezai ANKAmall’da bir araya geldiği hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi

    ANKAmall yaz konserlerinin bu haftaki konuğu olan Halil Sezai, sevilen şarkılarıyla hayranlarını mest ederken yeni albümünün müjdesini de verdi.

    Her hafta sonu Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını hayranları ile buluşturan ANKAmall, bu kez Halil Sezai’yi ağırladı. Etkileyici şarkı sözleri ve kendine has yorumu ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi. Hem bestekar, hem şarkıcı, hem de söz yazarı kimliği ile çok yönlü bir sanatçı olan ve adından sıkça söz ettiren Halil Sezai, ANKAmall’da duygu fırtınası estirdi. Yakında yeni albümü ile müzikseverlerin karşısında olacağını söyleyen sanatçı hayranlarından büyük alkış aldı.

    ANKAmall yaz konserleri kapsamında Fettah Can, Şevval Sam, Buray ve Halil Sezai’nin konuk olduğu konserler dizisi Kenan Doğulu ile son bulacak. Milyonların sevgilisi Doğulu, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de ANKAmall’da konser verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.