DOLAR 32,5581
EURO 34,9762
ALTIN 2418,431
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hande Erçel: Saçımı da hayallerimi de kestirip atmam

    10.07.2019
    A+
    A-

    Saç Bakım ve güzellik trendlerinin öncüsü L’Oréal Paris Elseve, güzellik elçisi Hande Erçel ile birlikte, magazin ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini özel bir etkinlikle bir araya getirdi. Partide Hande Erçel’in yanı sıra Burcu Özberk, Şirin Ediger, Deniz Marşan, Hande Can,  Aleyna Solaker ve Gamze Erçel gibi isimler yer aldı.

    L’Oréal Paris Elseve’nin hem saçında hem de hayallerinde sınır tanımayan kızlara #gitgidebildiginkadar dediği yepyeni uzun saç bakım ailesi “Dream Long” için 9 Temmuz Salı akşamı Klein Garten’da düzenlediği özel gecede, güzellik elçisi Hande Erçel ve magazin dünyasından birçok ünlü isim yer aldı.

    L’Oréal Paris Elseve’nin uzun saç bakım ailesi “Dream Long” için düzenlenen etkinlikte Hande Erçel: “Hayallerinde sınır tanımayan kadınların yanında olan L’Oréal Paris Elseve ailesi ile bu akşam burada olmak benim için çok anlamlı. Ben hayallerimi hiçbir zaman kestirip atmadım, inandığım işlerin hep peşinden koştum. Buradan bütün güçlü kızlara da tavsiyem de hayallerinizin peşini bırakmayın. Dream Long gibi gidebildiğiniz kadar gidin” dedi.

    Hande Erçel’in ev sahipliğinde geceye katılan davetliler,  uzun saçlar için tasarlanmış L’Oréal Paris Elseve Dream Long Ailesi ile hayallerindeki gibi sınırsız ve renkli bir akşamda doyasıya eğlendi.

     

    Hande Erçel: ’Saçımı da hayallerimi de kestirip atmam’ ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.