DOLAR 32,5122
EURO 34,5715
ALTIN 2493,037
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hangi güvenlik kamerası sizin için en doğrusu?

    Hangi güvenlik kamerası sizin için en doğrusu?
    22.03.2018
    A+
    A-

    Hayatımızın her alanına dokunan teknoloji, kendimizi güvende hissetme noktasında da devreye giriyor ve hem mal hem de can güvenliğimiz için çeşitli tedbirler alabilmemizde yardımcı oluyor. Ancak hangi durumlar için hangi güvenlik ürününü tercih edebileceğinizden emin değilseniz, teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com’un birbirinden özel 6 farklı ürün önerisine göz atabilirsiniz.

    Günümüzde fizyolojik ve psikolojik ihtiyaçlarımızın hemen ardından gelen en temel gereksinimlerimizden birini güvenlik oluşturuyor. Hal böyle olunca çeşitli önlemler alarak evimizi, ailemizi ve iş yerimizi olumsuz dış faktörlere karşı emniyet altında tutmak sonradan üzülmemek adına büyük önem taşıyor. Yaşam alanlarımızın daha güvenli hale gelmesi için geliştirilen kamera ve alarm sistemi gibi ürünler de bu noktada devreye girerek tehlike oluşturacak unsurları bertaraf ediyor ve gönül rahatlığı ile yaşayabilme fırsatı sunuyor.

    Eğer siz de ailenizin, çocuklarınızın, evinizin ya da iş yerinizin güvenliğini sağlayabilmek adına çeşitli tedbirler almak istiyorsanız, teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com’un birbirinden özel 6 farklı ürün önerisine göz atabilirsiniz.

    Greentech GT-IP23HD Hareketli Kablosuz Gece Görüşlü Bebek Kamerası

    Hareket algıladığı anda fotoğraf çeken ve kayda başlayan Greentech Hareketli Kablosuz Gece Görüşlü Bebek Kamerası, çektiği fotoğrafı anında e-mail adresinize gönderiyor ve telefon, bilgisayar, tablet gibi cihazlarla canlı izleme imkanı sağlıyor.

    Greentech GT-IP21HD Sabit Kablosuz Gece Görüşlü Güvenlik ve Bebek Kamerası

    Kolay kurulum özelliğine sahip IP bağlantılı Greentech GT-IP23HD Hareketli Kablosuz Gece Görüşlü Bebek Kamerası hareket algıladığı anda fotoğraf çekimi yapıyor, görüntü kaydına başlıyor ve çektiği fotoğrafı anında mailinize gönderiyor. Üstelik 4 kullanıcıya kadar görüntüleme imkanı da tanıyor.

    Greentech GT-IP39 Wi-Fi Hareketli IP Kamera

    Yüksek kalitede gece görüşüne sahip Greentech GT-IP39 Wi-Fi Hareketli IP Kamera, hareket algıladığı anda fotoğraf çekme ve bu fotoğrafı e-mail adresine gönderme özelliğine sahip. Kaydedilen görüntülerin aktarımını wifi üzerinden gerçekleştirebilen IP Kamera ile hem güvende olup hem de çocuğunuzun anılarını biriktirebilirsiniz.

    Greentech GT-IP37HD Wi-Fi Hareketli IP Kamera

    IR Cut filtresi ile doğru renkler ve yüksek kalitede gece görüşü sağlayan Greentech GT-IP37HD Wi-Fi Hareketli IP Kamera, 355 derece yatay, 90 derece dikey yönde hareket edebiliyor. Mikro SD karta 128 GB’a kadar kayıt imkanına sahip Hareketli IP Kamera, farklı cihazlarda uzaktan görüntüleme ve kontrol imkanı sunuyor. Hareketli IP Kameranın, bulunduğu ortama ses gönderme ve ortamı dinleme özellikleri de mevcut.

    Spy Compact Kablosuz Alarm Seti – GPRS

    Ev ve iş yeri için üretilmiş profesyonel bir alarm sistemi olan Spy Compact Kablosuz Alarm Seti kolay kuruluyor ve kontrolü paneli üzerinden sağlanıyor.

    Spy 4 Kanal HDMI NVR Kayıt Cihazı

    Full HD kalitesinde gerçek zamanlı kaydetme imkanı sunan Spy kayıt cihazının 4 TB SATA HDD desteği sayesinde uzun süreli kayıt depolama kapasitesi bulunuyor. Kayıtlı görüntüleri network veya USB bellek üzerine yedekleme şansı sunan DVR cihazına 3G modem desteği sayesinde kablosuz internet üzerinden uzaktan erişim sağlanabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.