DOLAR 32,4975
EURO 34,6219
ALTIN 2480,508
BIST 9644,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hanımeli kokusuyla kış günlerine tatlı bir esinti

    06.11.2018
    A+
    A-

    Gün batımının kızıllığını hanımeli kokusuyla birleştiren çocukluğumuzun yaz akşamları, yıllar geçtikçe daha da özleniyor. Tatlı bir esinti çocukluk anılarımızı canlandırıyor. Her akşam saat:19.00’da yaydığı kokusuyla bilinen hoş kokulu hanımeli çiçeğinden ilham alan “Selin Hanımeli 19:00” hangi mevsimde olursak olalım bize çocukluk anılarımızı canlandırmayı vadediyor.

    Geçmişe duyulan özlemle kokulara anlam yükleyen Selin, ‘’Hayatın Kokusu’’ serisinde yer alan Selin Hanımeli 19:00 ile bize ılık yaz akşamlarını yaşatıyor. Sarı ve beyaz renkli çiçeğinin kokusuyla mevsim ne olursa olsun yaz akşamlarının dinginliğini hissettiren bu hoş koku, istediğiniz her an sizinle olacak.

    Narin ve hoş kokulu hanımeli çiçeğinin kokusuyla hatıralarımızda bıraktığımız anıları canlandıran Selin, doğadan ilham aldığı “Hayatın Kokusu” serisiyle doğal ve saf yaşamı evlere taşıyor. Seride Hanımeli’nin yanı sıra Ardıç, Bahçe Gülü, Lavanta ve Sığla seçenekleri de bulunuyor. Kare, silindir, spreyli formatlarındaki kolonyaların, silindir ambalajlarını Migros, 100 ml’lik pump formatını ise Watsons’ta bulmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.