DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    happn İstanbul’da beyaz yakalı flörtünün en şanslı olduğu semtleri açıkladı

    happn İstanbul’da beyaz yakalı flörtünün en şanslı olduğu semtleri açıkladı
    10.05.2018
    A+
    A-

    Mobil tanışma uygulaması happn’a göre, İstanbul’da beyaz yakalı çalışanların yoğunlukta olduğu semtler arasında mesai saatlerinde online flörtte en şanslı olunan semt Nişantaşı oldu. İş ve özel hayatı ayırmak isteyenler de artık happn’ın yeni “görünmez mod” özelliğiyle mesai saatlerinde profillerini gizleyebiliyorlar.

    Yolunuzun kesiştiği insanları bulmanızı sağlayan tanışma uygulaması happn, İstanbul’un iş merkezlerinin yoğunlukta olduğu semtlerinde çalışanların online flörtte en şanslı oldukları yerleri açıkladı.

    Uygulamanın hafta içi mesai saatlerinde kullanımına göre, happn kullanıcılarının en çok “Crush” olduğu, yani karşılıklı birbirlerini beğendiği semt Nişantaşı oldu. Nişantaşı’nı sırasıyla Taksim, Levent ve Mecidiyeköy takip ediyor. happn ayrıca mobil tanışma uygulamasının en yoğun kullanıldığı saatlerin öğle arası ve işten çıkış saatleri olan 18.00 ile 18.30 arası olduğunu açıkladı.

    En çok “Crush” olunan semtler sırasıyla şöyle:

    • Nişantaşı
    • Taksim Şişhane
    • Levent
    • Mecidiyeköy
    • Gayrettepe
    • Ümraniye
    • Batı Ataşehir
    • Etiler
    • Maslak Plazalar

    Üyelik paketi alanlar iş ve özel hayatı birbirinden kolayca ayırıyor

    İş ve özel hayatını ayırmaya özen gösterenleri de düşünen happn, kullanıcılarına hafta içi mesai saatlerinde “görünmez mod” özelliği sunmaya başladı. Üyelik paketi satın alan kullanıcılar, görünmez olma özelliğini seçtiklerinde belirledikleri gün ve saatlerde happn profilleri yollarının kesiştiği kullanıcılara gösterilmeyecek. Örneğin iş yerindekilerle flört etmek istemeyen kullanıcılar hafta içinde saat 09.00 -18.00 saatleri arasında profillerini gizleyebilecekler.

    happn ayrıca üyelik paketi satın alan kullanıcılarına; yaş, son etkin olduğu tarih ve diğer kullanıcılara uzaklığı gibi bilgileri de gizleme seçeneği sunuyor. Kullanıcılardan gelen geribildirimler sonucunda tasarlanan bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar flört ederken profillerinin kontrolüne hakim olabilecekler.

    happn’ın ayrıcalıklı özelliklerini App Store, Play Store ve Windows Store’un son güncellemesiyle kullanmak mümkün. Yeni abonelik paketi satın alan kullanıcılar bu yeni özelliklerin yanı sıra profillerini beğenen kullanıcıları da görebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.