DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Happy Moon’s 26. şubesini Marmara Park AVM’de açtı

    14.09.2019
    A+
    A-

    Kuruluşunun ardından 20 yılı geride bırakan Happy Moon’s, büyüme atağına odaklandı. Bu hedefi kapsamında şube sayısında artışa geçen Happy Moon’s, yeni şubesini Esenyurt’ta yer alan Marmara Park AVM’de açtı. Toplamda 663 metrekarelik alan üzerine kurulu olan ve yine toplamda 255 kişi kapasitesine sahip olan yeni restoran; 55 kişilik deneyimli ekibi ile konuklarına hizmet vermeye başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Bu yıl Happy Moon’s olarak; büyüme atağına odaklandık. Hedefimiz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Marmara Park AVM’deki yeni restoranımız ile birlikte şube sayımızı 26’ya çıkardık. Yıl sonuna kadar da şubelerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz” dedi.

    Kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla; “ulaşılabilir lüks” kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılını yeni şube açılışlarıyla taçlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda son şubesini Marmara Park AVM’de açan Happy Moon’s Grup, yılsonuna kadar restoran zincirine yenilerini eklemeyi hedefliyor. Toplamda 663 metrekarelik alan üzerine kurulu olan ve yine toplamda 255 kişi kapasitesine sahip olan yeni restoran; 55 kişilik deneyimli ekibi ile konuklarına hizmet vermeye başladı. Marmara Park AVM’de yer alan Happy Moon’s Cafe, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra misafirlerine kahvelerini ve soğuk içeceklerini keyifle yudumlayacakları 210 metrekarelik çok özel bir bahçe alanına da sahip.

    “Daha fazla kişiyi ‘ulaşılabilir lüks’ kavramı ile tanıştıracağız!”
    ImageKuruluşlarının ardından geçen 20 yılı; yeni şube açılışlarıyla taçlandıracaklarını vurgulayan Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Happy Moon’s, ‘ulaşılabilir lüks’ kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uyarlayarak Türkiye’de birçok ilke öncülük ediyor. Edindiğimiz bu misyon birçok sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Kaliteli restoran anlayışını her zaman ön planda tutarak, ulaşılabilir lüks kavramını daha fazla kişiye ulaştırmak adına yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Hedefimiz doğrultusunda bu yıl yeni şubelerin açılışına odaklandık. Marmara Park AVM’deki yeni restoranımız ile birlikte şube sayımızı 26’ya çıkardık. Bu rakamı yılsonuna kadar daha da artıracağız” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.