DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Harika Kanatlar Tepe Nautilus’ta

    Harika Kanatlar Tepe Nautilus’ta
    13.11.2018
    A+
    A-

    Sevilen çizgi film kahramanları Harika Kanatlar, 17-18 Kasım tarihlerinde çocuklarla Tepe Nautilus’ta buluşacak.

    Tepe Nautilus, sevilen çizgi film kahramanları Harika Kanatlar’a ev sahipliği yapıyor. Çizgi filmin karakterlerinin şarkı ve oyunlar içeren müzikal şovu 17-18 Kasım tarihlerinde Tepe Nautilus’un minik ziyaretçileri ile buluşacak. Çocuklar, çizgi film karakterleri Jimbo, Dizzy ve Jett ile unutamayacakları keyifli anlar yaşayacaklar. Çizgi film karakteri Jimbo’nun sunumuyla gerçekleşecek olan müzikal şovda çocuklara havalimanı ve diğer uçaklar hakkında sorular sorulacak. Jimbo’nun sorularını doğru cevaplayan çocuklar ise Jett ve Dizzy ile birlikte şarkılar söyleyecek.

    Tepe Nautilus, 14.00- 16-00 – 18.00 saatleri arasında 3 seansta gerçekleşecek olan müzikal şova tüm çocukları davet ediyor.

    Etkinlik tarihi: 17-18 Kasım

    Etkinlik saati: 14.00 – 16.00 – 18.00

    Etkinlik Yeri: Tepe Nautilus 1. Kat

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.