DOLAR 32,5853
EURO 34,9132
ALTIN 2423,025
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Harun Başal’dan Seren Serengil’e sert çıkış

    Harun Başal’dan Seren Serengil’e sert çıkış
    26.01.2018
    A+
    A-

    Gülben Ergen – Seren Serengil ve Yeşim Salkım arasında yaşanan düello aylardır sürüyor. Bu düelloya Harun Başal da sessiz kalmadı. Başal, Seren Serengil’e çok ağır yüklendi.

    Harun Başal: “Seda Sayan’ın sevgilisi, 2014 senesinde o zamanlar aşk yaşadığı sevgilisi Hace Tülü’nün ‘Tanımadın Say’ klibinde oynamış. Bunu bulup çıkartıyorlar ve Hacer Tülü için ileri – geri konuşarak ‘Kişiliksiz’ tanımlaması yapıyorlar.” dedi.

    Harun Başal sözlerine şöyle devam etti:

    Aynaya sadece makyaj yapmak için bakıyorsun

    Bir insana karşı kişilik analizi yapabilmek için en azından bir kahve içmek, bir saat vakit geçirmek gerekir. O masada oturuyorsan hakkını vereceksin ve tarafsız olacaksın. Kişiliksiz dediğin insanın kişiliği seni beşe katlar. Ailesiyle, kendi halinde ve işinde gücünde olan bir insana orda oturup söz söyleyemezsin. Kaldı ki kimsenin kişiliği seni ilgilendirmez. Aynaya sadece makyaj yapmak için bakıyorsun anlaşılan.”

    Bilinçli izleyiciler sadece Semercioğlu’nu ciddiye alıyor

    250 küsür bölümdür ekrandasın, her bölüm kendi tezlerini çürütüyorsun. Sevdiklerini aklayıp, sevmediklerini karalıyorsun. Bu habercilik ve yayıncılık değil. Zaten bilinçli izleyiciler sadece Cengiz Semercioğlu’nu ciddiye alıyor.

    “Birinin üzerinden ünlü olmaya çalışıyor ve ben böyle insanlara sinir oluyorum, kişiliksiz geliyor bana.” dedin. Kendinizin baba kontenjanına dahil olduğunuzu unuttunuz galiba. Çünkü ben hala ne iş yaptığınızı anlamış değilim. Elle tutulan hiçbir şey yok elinizde. Hacer Tülü’ye bir özür borcunuz var. Seren Hanım oturup oradan insanları karalamak kolay, madem karalayacaksınız haber yapmayın kim yaptıysa engel olun yayınlatmayın…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.