DOLAR 32,5987
EURO 34,7865
ALTIN 2406,905
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hasan Özdemir Pizza Pizza’nın yeni CFO’su oldu

    Hasan Özdemir Pizza Pizza’nın yeni CFO’su oldu
    05.11.2018
    A+
    A-

    Finans sektöründeki 15 yılı aşan deneyimiyle dikkat çeken Hasan Özdemir, Pizza Pizza’nın CFO’su (Chief Financial Officer) olarak görev yapmaya başladı.

    Türkiye’nin ikinci büyük pizza zinciri olarak, bugün 46 ilde bulunan 141 şubesinde konuklarını ağırlayan Pizza Pizza, finans sektörünün tecrübeli ismi Hasan Özdemir’işirketin CFO’su olarak atadı.

    Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Hasan Özdemir, kariyerine 2002 yılında kurumlara denetim, vergi ve finansal danışmanlık gibi farklı alanlarda birçok hizmet sunan KPMG Türkiye’de Denetim Asistanı olarak başladı.

    2008yılına kadar KPMG Türkiye’de çalışmalarını sürdürdükten sonra Staubli’de Finans ve Muhasebe Müdürü olarak göreve başlayan Özdemir, 2008-2011 yılları arasında şirketintüm finans, muhasebe, vergi vebütçe çalışmalarını yönetti.

    2011-2012 arasında Tchibo Türkiye’de görev yaparken ise Finans Bölümü Başkanı olarak görev yaparken şirketin muhasebe, hazine, raporlama çalışmaları ile BT ekiplerinin yönetiminden sorumlu oldu.

    Hasan Özdemir, 2012 yılından itibaren Finans ve BT Direktörlüğü’nü yürüttüğü Hilti’de ise 4 yıl boyunca Türkiye’nin de bağlı olduğu bölgede finans, muhasebe, kredi ve tahsilat, kontrol, hukuki süreçler ile BT’nin de yönetimini gerçekleştirdi.

    Kasım 2016’da Çiçek Sepeti’nde CFO olarak göreve başlayan Özdemir, şirketin tüm finansman yönetimi, muhasebe, kontrol, maliyet muhasebesi, hukuki ve ERP fonksiyonlarını 18 kişilik ekibiyle birlikte yürüttü.

    Hasan Özdemir kariyerine Ekim 2018 itibarıyla Pizza Pizza’nın CFO’su olarak devam ediyor. Pizza Pizza’daki yeni göreviyle birlikte Hasan Özdemir şirketin tüm finansal operasyonlarının yönetiminden sorumlu olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.