DOLAR 32,5999
EURO 34,7921
ALTIN 2503,691
BIST 9471,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayalinizdeki banyoyu tasarlamak için ufkunuzu açacak püf noktaları

    Hayalinizdeki banyoyu tasarlamak için ufkunuzu açacak püf noktaları
    20.11.2019
    A+
    A-

    Hayalinizdeki mükemmel banyoyu oluşturmak istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Öncelikle kafanızdaki bütün fikirleri bir sandığa koyup kolay erişemeyeceğiniz bir yere kaldırın. Dünyanın önde gelen banyo ekipmanları ve sıhhi tesisat teknolojileri üreticisi Geberit’in Tasarım Ekibi, şık, zarif, sağlıklı ve fonksiyonel bir banyoya ulaşmanın formülünü açıklıyor.

     

    Ruhun aynası renkler!

    Banyo dekorasyonu için kolları sıvamadan düşünülmesi gereken konulardan ilki renkler… Siyah ve beyazın cazibesi akla gelen ilk seçenek olsa da, siyahı metalik gri ile kombinleyip daha sofistike bir görüntü yakalayabilirsiniz. Kırmızıyı bu renk seçeneğine dahil ederek içinizdeki romantiği göstermeniz de pekala mümkün. Toprak tonlarına dahil edeceğiniz zıt renklerdeki banyo aksesuarları özgürlükçü yanınızı ortaya çıkaracağı gibi ferah bir görüntüye ulaşmanızı da sağlayabilir.

    Minimal, modern, kırsal ya da rustik banyo, seç tasarla yap!

    Banyonuzu yaşam biçiminize uygun tasarlayabilirsiniz. Minimal, modern, kırsal ya da rustik bir banyo için ufak dokunuşlar yeterli. Temiz hatlar, sade bir renk paleti ve ‘az, çoktur’ mottosu ile minimalist bir tasarım yakalayabileceğiniz gibi; rengi, dekoratif aksesuarlarla birleştirip modern bir ortam da elde edebilirsiniz. Ahşabı duvarda, tavanda ya da klozet kapağında kullanarak, ayrıca çiçekli alüminyum kovalar, saksılarla rustik ve kırsal bir banyo tasarımı elde edebilirsiniz. Ancak banyonuza taşıyacağınız yaklaşım hangisi olursa olsun mutlaka teknoloji ve inovasyondan ödün vermeyin. Çünkü fonksiyonel ürünler daha ferah bir görüntü elde etmenizi sağlayacağı gibi, hayatınızı kolaylaştırıyor. Geberit Tasarım Ekibi tüm bu tasarım biçimlerine AquaClean Mera akıllı klozet, CleanLine duş kanalı ve Sigma70 kumanda kapağının olduğunu söylüyor. Şık, inovatif yönü güçlü bu ürünlerin bir diğer özelliği ise doğa ve tasarruf dostu olması.

    Hijyen ve akıllı teknoloji ile ikisi bir arada çözümler

    Banyo kesinlikle hafife alınacak alanlardan biri değil. Zengin renk ve biçim seçeneğine sahip hijyenik yönü güçlü akıllı teknolojilerle herkesin hayalindeki banyoyu rahatça oluşturabileceğini söyleyen Tasarım Ekibi, klozet seçiminde birçok konforu içinde barındıran AquaClean Mera akıllı klozeti önerirken, duş alanlarında tıkanıklığa, kir ve bakteri birikimine izin vermeyen CleanLine duş kanalından yana tercihlerin kullanılabileceğini anlatıyor. Banyonun kişiselleşmesine olanak veren teknolojilerden Sigma70 kumanda kapağı ise rezervuar sistemine, zengin renk seçeneği ve tasarrufu üst boyuta taşıyan deşarj teknolojisi ile doğa ürün olarak öne çıkıyor ve Geberit tarafından sürdürülebilir bir dünyaya katkı için mutlaka öneriliyor.

    Hayatında kötü koku olmasın

    Banyoların en büyük sorunu kötü koku. Ne kadar titiz olursanız olun, o kötü koku bir anda bütün bu imajınızı yerle bir edebilir. Son yıllarda bu durumun önüne geçmek için banyo spreylerine başvuruluyor ama onlar da ağır kokularıyla hem yapay hem de banyonun sahip olduğu ferah görüntüyü alıp götürüyor. Geberit Tasarım Ekibinin burada önemle üzerinde durduğu konu, banyoda yaşam kalitesini arttıran teknolojilerden yana tercihte bulunulması. Geberit, AquaClean Mera akıllı klozet koku alma fonksiyonu ile klozetten gelen kokuları; CleanLine duş kanalının patentli sifon tasarımı sayesinde de duş alanlarında oluşan kokuları engelliyor.  Tasarım Ekibi, yüksek konfor ve hijyeni öncelikli tutan teknolojilerden yana tercihte bulunulmasını öneriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.