DOLAR 32,3626
EURO 34,9928
ALTIN 2324,292
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayaller Atakent’teki Tema İstanbul’da gerçek olacak

    Hayaller Atakent’teki Tema İstanbul’da gerçek olacak
    18.02.2018
    A+
    A-

    Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da hayat, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.

    Güçlü ortaklık yapısıyla her adımda yükselen kalite standartlarını hedef edinen Tema İstanbul, hayat kalitesini daha da ileri taşımak amacıyla yeni etap projelerini müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine göre şekillendirmeye devam ediyor. Proje, büyüklüğü açısından standart gayrimenkul geliştirme projelerinden ayrışırken şehrin ve çevresinin değerlenmesine de katkı sağlayan bir sorumlulukla yürütülüyor. Tema İstanbul’da oturuma hazır konut fırsatları devam ederken, benzersiz imkânları ile kaliteli bir yaşam vadeden 2. Etap “Tema İstanbul Bahçe” projesinde de inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
    Atakent’in en gözde projesi olarak yükselen Tema İstanbul’un “Bahçe” Etabı; sunduğu şık detayları, estetik mimarisi, geniş balkonlu daireleri, yemyeşil bahçe manzaraları ile “daha fazlasını” talep eden müşterilerini cezbediyor. Bölgede ihtiyaç duyulan butik yaşamı akılcı çözümler üreterek geliştiren Ortak Girişim, “Bahçe” Etabını mega projenin en değerli parçası olarak konumlandırıyor.

    AİLE ÖNCELİKLİ PROJE
    Büyüklükleri 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen “Tema İstanbul Bahçe” etabında 1+1’den 4+1’e 363 daire yer alıyor. Aile odaklı konut projesi özelliğiyle markalı konut sektöründe özel bir yer edinen Tema İstanbul, “Tema İstanbul Bahçe” etabında da en yaşanabilir proje niteliğini arttırarak sürdürüyor. Türkiye’nin sembol projesi Tema İstanbul’un “Bahçe” Etabında daire teslimleri 30 Haziran 2019 olarak planlanıyor. Yerleşim, eğlence ve sosyal hayatı beraber sunarak İstanbulluları yepyeni bir yaşam kültürü ile buluşturan Tema İstanbul’un 2. Etabı; balkonda, terasta manzara keyfi sunarken eğlence dünyasına da yepyeni bir soluk kazandıracak. 2. Etabın eğlence ve alışveriş alanlarını oluşturan kısmında toplam 338 bin metrekare arsa alanı üzerinde kurulacak eğlence parkı yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.