DOLAR 32,5033
EURO 34,579
ALTIN 2493,27
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayat dolu egzersizler için SYNRGY BlueSky

    Hayat dolu egzersizler için SYNRGY BlueSky
    12.06.2018
    A+
    A-

    Global fitness cihazları üreticisi Life Fitness, SYNRGY BlueSky ile enerji dolu bir fitness deneyimi yaşatıyor. SYNRGY BlueSky’da kişisel veya grup antrenmanlarının yanı sıra yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman, vücut ağırlığı antrenmanı, güç antrenmanı yapılabiliyor. Aynı zamanda fitness programları ve fonksiyonel fitness çalışmaları sonucunda bu açık alan aktivitesi daha iyi ve güçlü hissettiriyor

    Fitness sektörüne en iyi fitness ekipmanları yaratma hedefiyle çeşitli ürünler sunan Life Fitness, SYNRGY BlueSky ile benzersiz bir antrenman keyfi yaşatıyor. Egzersizler için özelleştirilebilir bir üniteye sahip olan ve açık havada kullanmak için özel tasarlanan SYNRGY BlueSky, kapalı alanlarda yapılan antrenmanlara alternatif bir seçenek olarak öne çıkıyor, tesislerin kullanım alanını genişletiyor.

    SYNRGY BlueSky, modüler açık alan ünitesi ile biyomekanik özellikleri daha üstün tasarlanmış pek çok ölçeklendirilebilir vücut ağırlığı egzersiz istasyonu içeriyor. Özelleştirilebilir yapısı, beş farklı istasyonu ve altı konektörü ile küçük gruplar veya bireysel çalışmalar için açık alanlarda enerji dolu antrenmanlar yapılmasını sağlıyor.

    Çeşitli ve çok yönlü egzersizler yapılabiliyor

    SYNRGY BlueSky’ın birçok farklı konektör ve ölçeklendirilebilir vücut ağırlığının yer aldığı egzersiz istasyonları, tüm yaştan ve fitness düzeyinden sporculara mükemmel bir şekilde oluşturulmuş bu sistemi eşleyip birbirine bağlamasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda alanların değerlendirilmesine, tesislerin kullanılmayan dış alanlardan faydalanmasına ve sporcuları motive etmek için yeni egzersiz alanları oluşturmasına imkan veriyor.

    Bireysel antrenmanlar için kolaylık sunuyor

    Heyecan verici açık hava küçük grup egzersizleri için bir fitness alanı olarak öne çıkan SYNRGY BlueSky’ın her istasyonunda bulunan levhalar uygun kullanım formunu açıkça gösteriyor, kişisel antrenörlerin bulunmadığı zamanlarda bile rahat bir kullanım sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.