DOLAR 32,3401
EURO 35,1121
ALTIN 2239,189
BIST 8775,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Hayat Sana Renklen Dyo’

    ‘Hayat Sana Renklen Dyo’

    DYO Boya’nın, Doğadan İlham Alarak Hazırladığı Reklam Filmi Yayında!

    Kullanıcıları ve bayileri için kolay çözümler sunan, aynı zamanda mükemmelliği arayan DYO Boya’nın yeni reklam filmi ekranlardaki yerini aldı.

    DYO Boya’nın doğayı referans alarak hazırladığı yeni reklam filmi yayına girdi. Filmde, DYO Boya’nın “Renk Yağmuru” isimli kartelasında hayalindeki rengi bulan insanların mutluluğu görsel bir şölenle anlatılıyor. Kullanıcının renk seçimi konusunda yaşadığı süreci kolaylaştıran, kullanıcıya konfor sağlayan kartela “Türkiye’de bir ilk ” olma özelliği taşıyor.

    Uzun bir ön hazırlık döneminin ve titiz bir çalışmanın ardından filmin çekimlerinin, Ayvalık’ın gözde ilçesi ve incisi Cunda’da yapılmasına karar verildi. Kalabalık bir ekibin bölgede çekim yapılacak noktaları araştırıp bulmasıyla birlikte dört günlük keyifli çekim macerası başladı.

    Tarihi yerler, yemyeşil ormanlar, upuzun sahiller, farklı yaşam alanları, şirin sokaklar, masmavi kıyılar arasında gece gündüz mekik dokuyan ekip, bu süre boyunca yüzlerce kilometre yol yaptı ve kimi zaman drone’la kimi zaman da farklı çekim teknikleriyle rengarenk anlar yakaladı. Bu anlara kalabalık bir “cast” ekibi ve bölge halkından insanlar eşlik etti. Aile bireyleri, gençler, çocuklar…

    Filmin dikkat çekici, taşıyıcı ve ögelerinden biri de kullanılan müzik oldu. Ünlü bestekar Yıldırım Gürses’in unutulmaz eseri “Eller Eller” parçasının modern tarzda düzenlenen yeni hali filme ayrı bir enerji kattı.

    “Hayat Sana Renklen DYO” sloganının kullanıldığı film FCB ARTGROUP imzası taşıyor ve seyirciyi rengarenk bir dünyaya davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.