DOLAR 32,4958
EURO 34,7411
ALTIN 2480,661
BIST 9548,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayatınıza yeni bir boyut katın

    Hayatınıza yeni bir boyut katın
    03.11.2017
    A+
    A-

    Seramiksan, yeni serisi Belgium Stone ile birçok kullanım avantajı sunarken doğal taş efektinin yarattığı büyülü atmosferle de alışılmışın dışına çıkıyor.

    Belçika’nın dünyaca ünlü dayanıklılığı, kalitesi ve görünümüyle fark yaratan doğal taşlarından esinlenen Seramiksan, yepyeni bir ürün ile klasik mekanların dışına çıkıyor. Antrasit rengi ve taş efektiyle kullanıldığı alana şıklık ve asalet katan Belgium Stone, sahip olduğu özellikleriyle de dikkat çekiyor.

    Kırılma ve çatlamaya karşı dayanıklılığı ve kaymaz dokusuyla ön plana çıkan Belgium Stone özellikle garaj, otopark, bahçe, teras, iş yerleri gibi mekanlarda rahatlıkla kullanılıyor. İç mekanlarda da dekor etkisi yaratan seri, taşın hem sadeliğine hem de şıklığına vurgu yapıyor.

    60 x 60, 60 x 120 ve 120x 120 cm ebatında üretilen Belgium Stone, 20 mm gövde kalınlığına sahip full body ürün olma özelliğiyle de iç ve dış mekanlarda farklı bir ambiyans yaratmak isteyenlerin ilgisini çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.