DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayatınızı güzelleştiren detaylarda Loda’nın Mistiq Kanepe izi var

    Hayatınızı güzelleştiren detaylarda Loda’nın Mistiq Kanepe izi var
    19.05.2017
    A+
    A-

    Hayatınızı güzel kılan bazı özel anlar vardır. Yağmurlu bir havanın ardından etrafı saran toprak kokusu ya da arkadaş sohbetine eşlik eden sıcacık bir kahve gibi… Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

    Rahatından ödün vermeyenler için
    Sadelikle şekillenen, zengin kumaş alternatifiyle rahatlık ve estetiği bir araya getiren Mistiq Kanepe, aradığınız konfordan daha fazlasını size sunuyor. Mistiq Kanepe, salonunuzun veya oturma odanızın büyüklüğüne göre hem ikili hem de üçlü alternatifleriyle, kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Yüksek oturum rahatlığı, sırt tarafında bulunan dolgun minderleri ile konfor seviyesini arttırırken yerden yüksek dizayn edilen metal ayak yapısı, sağlam bir duruş sergilemesini sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.