DOLAR 32,519
EURO 34,8208
ALTIN 2476,142
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayatta Kalma modu 15 Ocak’ta Wolfteam’de

    Hayatta Kalma modu 15 Ocak’ta Wolfteam’de
    11.01.2020
    A+
    A-

    Wolfteam oyuncularının uzun süredir hayalini kurdukları “Hayatta Kalma” modu 15 Ocak’ta geliyor. Üstelik tüm haritaları birleştiren yepyeni “Ölüm Kalım Şehri” haritasında 32 oyuncuya kadar eş zamanlı rekabet etme fırsatıyla…

    Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından olan Wolfteam için oyuncuların uzun süredir beklediği bir modu yayınlayacak. Wolfteam Hayatta Kalma modu 15 Ocak 2020, Çarşamba günü oyuncuların beğenisine sunulacak. Yepyeni bir harita üzerinde oynanacak bu modda oyuncular hayatta kalma savaşı verecek.

    Tüm haritalar birleşti

    Hayatta Kalma modu, Wolfteam’deki tüm haritaların birleşimi olan “Ölüm Kalım Şehri” adlı harita üzerinde oynanacak. Hayatta kalmaya çalışan oyuncular sadece düşmanlarıyla savaşmayacak, ayrıca gittikçe daralan “Epoxin” gazından da kaçmaya çalışacak. “Epoxin” gazından kaçan oyuncular, güvenli alana geçip galip gelmeye bir adım daha yaklaşacak.

    Wolfteam’de bir ilk

    Wolfteam Hayatta Kalma modu Solo, Duo ve Squad olmak üzere 3 ayrı yan mod sunacak. Yeni modla Wolfteam oyuncuları bir ilke de tanık olacak. Squad modunda bir odada 32 oyuncu aynı anda hayatta kalma mücadelesi vererek oyundaki heyecanı en üst seviyeye taşıyacak.

    Oyuncuların taleplerini her zaman dinleyen ve kayıtsız kalmayan Wolfteam, önümüzdeki dönemde de oyuncu odaklı yeniliklerle oyuna heyecan katmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.