DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HD İskender, Balıkesirliler ile Novada Edremit AVM’de buluşuyor

    HD İskender, Balıkesirliler ile Novada Edremit AVM’de buluşuyor
    29.06.2018
    A+
    A-

    Her geçen gün restoran sayısını artıran HD Holding, HD İskender markasıyla Türkiye’nin dört bir yanında yeni restoranlarında hizmet vermeye devam ediyor. HD İskender, şimdi de Novada Edremit AVM’de Balıkesirli misafirlerini ağırlamaya başlıyor.

    Türkiye’nin en büyük yerli restoran zinciri HD Holding, HD İskender markasını Balıkesirli misafirleriyle Novada Edremit AVM’de buluşturuyor. İskender tutkunlarına vazgeçemeyecekleri bir lezzet deneyimi sunan HD İskender, Balıkesir’deki ilk restoranını Novada Edremit AVM’de açıyor. HD İskender, sadece dana etinden %100 usta eliyle hazırladığı geleneksel iskenderi, ritüellerine uygun olarak servis ediyor ve ulaşılabilir fiyatlarla misafirleriyle buluşturuyor.

    HD İskender’den Minik Misafirleri İçin Özel Menü!

    HD İskender, yeni restoranı Novada Edremit AVM’de minik misafirlerini de unutmuyor. Düşyeri iş birliği ile hazırlanan HD İskender özel çocuk menüleri ve menünün yanında sunulan eğlenceli oyuncuklarla küçük lezzet düşkünlerinin de keyifli vakit geçirmesi sağlanıyor.

    HD Holding, kaliteli ürünlerle katkısız olarak hazırladığı geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini, uygun fiyata ve güler yüzlü ekiplerinin desteğiyle 23 yıldır misafirleriyle buluşturuyor. Ocak ayından itibaren tüm markalarıyla 40’ın üzerinde restoran açılışı gerçekleştiren HD Holding, yatırımlarına devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.