DOLAR 32,5998
EURO 34,7876
ALTIN 2503,89
BIST 9472,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Head&Shoulders yıldız basketbolcu Cedi Osman ile kalıpları kırıyor

    23.07.2019
    A+
    A-

    Türk basketboluna her zaman destek veren Head&Shoulders’ın yeni reklam filmi için marka yüzü ve NBA’in Cleveland Cavaliers takımı oyuncusu Cedi Osman kamera karşısına geçti.

    “Kalıpları Kır” mottosunun ana mesaj olduğu yeni reklam filminde özgüven ile tüm engellerin aşılabileceği vurgulandı.

    Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı Özgüven Sponsoru ve Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders*, yeni reklam filminde “Kalıpları Kır” mottosunu kullanarak özgüven sayesinde tüm engellerin aşılabileceği mesajını verdi. Türk basketbolunun NBA’deki gurur kaynağı Cedi Osman, reklam filminde özgüveni ve çalışma tutkusuyla gençlere ilham oldu.

    “Kalıpları Kır” mottosunun ana mesaj olduğu reklam filmi, Türkiye’de gençlerin önemli ölçüde özgüven sorunu yaşadığını gösteren araştırmalardan yola çıkarak hazırlandı. Gençlerdeki özgüven eksikliğinin önde gelen nedenlerinden biri, dış görünüşlerinden emin olamamak. Türkiye’de gençlerin %69,2’si dış görünüşlerinin sosyal hayatlarındaki insanların kendileri hakkındaki düşüncelerinde etkili olduğunu düşünüyor. Gençlerin %87’si ise dış görünüşleri yüzünden yargılandıklarını düşünüyor. Ayrıca İngiltere, İspanya, Türkiye ve Almanya’da 2500 kişi ile gerçekleştirilen bir ankete göre; saç ve saç derisi, kadınlar ve erkeklerin görünümü üzerinde büyük rol oynuyor. Ankete katılanların %77’si saçların iyi görünmesinin kendine güven hissine büyük ölçüde katkı sağladığını belirtiyor.

    Cedi Osman ve Kalıpları Kırıyor! ile ilgili görsel sonucuTüm bu sonuçlardan yola çıkan Head&Shoulders, Cedi Osman’ın yer aldığı yeni reklam filminde kalıplaşmış düşüncelerden kurtulup hiç birşeyin seni durdurmasına izin vermediğinde başarının mümkün olduğunu anlatıyor. Reklam filminin başında Cedi Osman, antremanda ve soyunma odasında zihnini meşgul eden “Sen mi bir numara olacaksın, sen mi imkansızı başaracaksın, sen mi efsane olacaksın?” gibi kalıplaşmış yargılardan özgüveni ile kurtuluyor. Kalıpları kırıp asla pes etmeden mücadele ettiğinde beklenenin ötesine geçerek başarılı olunabileceği mesajını veriyor.

    Cedi Osman yeni reklam filminde Head&Shoulders Klasik Bakım 2’si1 Arada Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ile izleyici ile buluşuyor. Gelişmiş Derma Pure formülü ile kepeğe bağlı kaşıntı, kuruluk ve yağlanma gibi kepeğin erken belirtileriyle savaşan Head&Shoulders Klasik Bakım, düzenli kullanımda %100’e kadar kepeksiz saçlar sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.