DOLAR 32,4794
EURO 34,9418
ALTIN 2436,421
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hem evinizi hem ruhunuzu yenileyin

    Hem evinizi hem ruhunuzu yenileyin
    07.05.2020
    A+
    A-

    Koronavirüs salgını sebebiyle evde geçirilen zaman, evinizin eksiklerini de gözden geçirmeniz için bir fırsat.Bu süreç, dekoratif eksikliklerinin fark edilmesinin yanı sıra değişim ya da yenilenme için de karar vermenin ve alternatifler bakmanın tam zamanı. Belki banyonuzu, mutfak mobilyalarınızı yenilemeyi ya da eskiyen parkelerinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz, badana boya işleriyle uğraşmak istemezseniz son derece modern tasarımlara sahip duvar kağıtlarına bakabilirsiniz veya çeşitli aksesuarlarla küçük dokunuşlar yapıp evinize farklı bir hava katabilirsiniz.

    Uzun bir süre evde kaldıktan sonra aynı ortamın verdiği etkiyi değiştirmek hem ruhunuza hem de evinize iyi gelecek. Ev dekorasyon sektörünün deneyimli markası Evdema, evinizin dekorasyon ihtiyacı anlamında tüm ihtiyaçlarına online alışveriş sitesi üzerinden cevap verebiliyor. Evdema’nın alt markaları olan Soprano Mutfak, Du&Ka Duvar Kağıtları, Vitale Aksesuar ve Türkiye’deki en büyük münhasır bayisi olduğu Vitra ürünlerine site üzerinden ulaşmak mümkün.

    Hayalinizdeki Mutfak

    Evde en çok zaman geçirilen alanlarından bir olan mutfak için de çözümler sunan Evdema, yeni markası Soprano ile mutfaklar daha şık ve daha ergonomik olacak. Dekoratif şıklık ile işlevselliği buluşturan tasarımlarıyla dikkat çeken Soprano Mutfak, mobilya tasarımlarıyla evinizin en çok kullanılan alanlarından olan mutfağınıza yenilikçi çözümler sunuyor. Soprano Mutfak, ister modern çizgiler, ister vintage tasarımlar ile her zevke göre alternatifler sunarken kaliteli malzemeleri ile mutfağınızın havasını değiştirecek.

    Şık ve Zarif Duvar Kağıtları

    Du&Ka duvar kağıtlarının şık tasarımları ile boya, badana ile uğraşmadan kısa sürede istediğiniz rengi, istediğiniz deseni duvarlarınıza taşımak çok kolay. Evinin havasını değiştirmeyi sevenler, son yıllarda pratikliğinden ötürü duvar kağıtlarına yoğun ilgi gösteriyor. Sadece renk değil, desen, resim, tema ve benzeri detayları da seçme şansı sunan Du&Ka duvar kağıtları, sağlıklı olmasıyla da tercih ediliyor.

    Ünlü tasarımcı Hakan Akkaya imzalı serisiyle dikkat çeken Du&Ka duvar kağıtları, son olarak Secret Palaca koleksiyonunu tüketicilerle buluşturdu. Oryantalist çizgilerle yenilikçi anlayışı bütünleştiren Secret Palace kataloğu, zirkon taş süslemeleriyle, dekorasyon anlamında Türkiye’de bir ilk. Özel renk ve motiflerin kullanıldığı seri, elmas ışıltısının büyüleyici etkisiyle şık ve ilham veren mekanlar oluşturuyor. Katalogda Motif ve Muse olmak üzere iki özel desen bulunuyor.

    Küçük Dokunuşlarla Yenilenen Mekanlar

    Ev aksesuarlarında da dekoratif şıklık sunan Evdema’nın kendi markası Vitale Aksesuar ürünleriyle çok küçük eklemelerle farklı ve yeni ortamlar oluşturmak mümkün. Farklı tasarımları ile dikkat çeken dekoratif aksesuarlar, retro ve modern masa & sandalyeler enerjinizi yüksek tutacak ayrıntılar olacak. Sıcak renklerle kombinlenen metal ve ahşap ürünlerle tarzınızı eve yansıtabilirsiniz.

    Banyo ve Tuvaletlerde El Sürmeden Hijyen Dönemi

    Koronavirüs salgını sonrasında da evlerde hijyenik ortamlar yaratma ihtiyacı fazlasıyla hissedilecek. Banyo ve tuvaletler, vücudun zararlı organizmalara karşı direkt temasa açık olduğu yerler olduğu için bu bölümlerdeki hijyene özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Banyosunu yenilemek isteyenler ürün seçiminde özellikle daha hijyenik ve el temasının olmadığı ürünlere yönelecekler.

    Vitra’nın Türkiye’deki en büyük münhasır bayisi olan Evdema mağazalarında yer alan V-Care Akıllı Klozet, Metropole Autoclean Lavabo, Wing Fotoselli Lavabo Bataryası banyolarda, tuvaletlerde hijyen ve konforu bir üst seviyeye taşıyor.

    1972’den beri ihtiyaca yönelik ve yenilikçi dekorasyon çözümleri sunan Evdema, geniş ürün gamıyla evinizin ihtiyacı olan ürünleri bir arada sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.