DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hem güneşten korunun hem cildinizi besleyip dinlendirin

    Hem güneşten korunun hem cildinizi besleyip dinlendirin
    26.06.2018
    A+
    A-

    Yaz aylarında her zamankinden daha fazla maruz kaldığımız UVA ve UVB ışınları, cildimize onarılmaz zararlar verip yaşlanmasına, kırışıklıkların ve lekelerin oluşmasına neden olabilir. Dolayısıyla cilt üzerinde koruyucu bir katman yaratan ve cildi besleyen ürünlerin kullanılması son derece önemlidir. Hatta evinizde bile!

    Bu nedenle Thalia Natural Beauty’nin yüzde yüz doğal 50 Korumalı Güneş Kremi ve 15 SPF korumalı yüz kremlerine evinizde ve çantanızda yer açmanızı öneriyoruz.

    Güneş elbette hayat kaynağımız ama güneşten gelen UVA (ultraviyole A) ve UVB (ultraviyole B) ışınlarının cildimize onarılmaz zararlar verebileceği de bir gerçek. Cildimizin yanıp su toplaması, yaşlanması, kırışıklıkların ve lekelerin oluşması, hatta cilt kanserinin gelişmesi bile mümkün. UVA ve UVB ışınları cildimizin üst katmanlarının yanı sıra alt katmanlarına da ulaşabilir. Elbette bu etki yaz aylarında, özellikle deniz tatili sırasında fazladır. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için cilt üzerinde koruyucu bir katman yaratan ürünleri kullanmak gerekir.

    Güneş kremlerini nasıl uygulamalıyız?

    Güneş kremlerini uygun şekilde kullanmak da son derece önemlidir; en yoğun etkiyi sağlamak için güneşe çıkmadan yarım saat önce kremi uygulamalı, iki saatte bir kremi yenilemeli, denize ve havuza girdikten sonra uygulamayı tekrarlamalı, yüzümüzle birlikte dudaklarımıza da krem sürmeyi ihmal etmemeliyiz.

    Unutmamamız gereken bir nokta da güneş kremlerinin sadece deniz kenarında değil, dışarı çıkılan her an, hatta arabada ve evde bile kullanılması gerektiği. Çünkü güneşin zararlı ışınları araba camından da, ev penceresi ve perdeden de geçebiliyor. Kapalı ortamlarda daha düşük korumalı güneş kremlerini veya güneş koruma özelliği olan yüz kremlerini tercih etmeliyiz.

    Thalia’nın yüzde yüz doğal güneş koruyucu kremleri cildinize bakım da yapar!

    İçeriğinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeye yer vermeyen yüzde yüz doğal ve yüzde yüz teknolojik Thalia Natural Beauty’nin güneş kremi ve 15 SPF korumalı yüz kremleri, cildini güneşin zararlı etkilerinden korumak, öte yandan da cildini besleyip bakımını yapmak isteyenler için ideal.

    Thalia Natural Beauty 50 Korumalı Güneş Kremi, içeriğindeki filtreler sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı SPF 50 güneş koruması sağlar, güneşe karşı özel hassasiyeti olan ciltler için de gerçek bir kalkan görevi görür. Suya dayanıklı olan Thalia Natural Beauty 50 Korumalı Güneş Kremi aloe barbadenis özü, panthenol, alpha-bisabolol ve allantoin gibi yatıştırıcı aktif maddelerle cildi rahatlatır; jojoba yağı, susam yağı, E vitamini ve gliserin ile cildi besler. Ayrıca cildi yağlandırmaz.

    Thalia Natural Beauty’nin 15 SPF korumalı Innovative Organik Tsubaki Yağlı, Hydra Perfect Serisi Vanilya & Witch HazelPure Balance Serisi Verbena & Iceland Moss ve Keep Fresh Serisi White Musk & Argan Yağlı yüz kremleri ise cildi güneşin zararlı ışınlarından korurken cildin ideal yağ oranına kavuşmasını, canlı ve sağlıklı görünmesini, yoğun bir şekilde nemlenip yenilenmesini sağlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.