DOLAR 32,5355
EURO 34,8637
ALTIN 2428,993
BIST 9706,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hemington mağazası ‘moda kapıda’ hizmetiyle geliyor

    Hemington mağazası ‘moda kapıda’ hizmetiyle geliyor
    02.08.2017
    A+
    A-

    Doğallığın şıklıkla, modernliğin rahatlıkla buluştuğu Hemington, Türkiye’de bir ilk olan ‘Moda Kapıda’ hizmetiyle konforunuzdan ödün vermeden bambaşka bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

    Dünyanın en özel bölgelerinden gelen, tamamen doğal ipliklerden ürettiği ürünleriyle dikkat çeken erkek giyim markası Hemington, verdiği hizmetlerle ayrıcalıklarını sürdürmeye devam ediyor. Hemington, Türkiye’de bir ilk ve tek olan Moda Kapıda hizmetiyle yüksek kaliteli ürünlerini 24 saat içerisinde evinize veya işyerinize teslim ediyor. Hemington.com.tr web adresinden 500 TL ve üzeri alışverişlerde özel müşteri temsilcisi, satın aldığınız ürünün bir küçük ve bir büyük bedenini de adresinize getiriyor. Böylece konforunuzdan ödün vermeden, seçtiğiniz beden üzerinize olmazsa bile anında diğer bedenleri de deneyerek zahmetsizce ve iade ile uğraşmadan bedeninize uyan Hemington ürününü satın alabiliyorsunuz.

    Şu an İstanbul ve Bursa’da alışveriş tutkunlarına sunulan Türkiye’de bir ilk ve tek olan ‘Moda Kapıda’ hizmeti, yakında Ankara’daki Hemington müşterileri ile de buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.