DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hepsiburada.com Xiaomi Mi 6’yı Türkiye’de ön siparişle satışa sundu

    Hepsiburada.com Xiaomi Mi 6’yı Türkiye’de ön siparişle satışa sundu
    10.06.2017
    A+
    A-

    Xiaomi’nin çok ses getiren amiral gemi akıllı telefonu Mi 6, Türkiye’nin en büyük online mağazası üzerinden satışa sunuldu.

    Çin merkezli üretici Xiaomi, Nisan ayında Çin’de düzenlediği bir etkinlikte yeni amiral gemisi Mi 6 akıllı telefonu tanıtmıştı. Tanıtımın ardından 28 Nisan tarihinde itibari ile satışına başlanan Xiaomi Mi 6, çıktığı her doğrudan satışta saniyeler içinde tüketerek ne kadar büyük ilgi gördüğünü de kanıtlamış oldu. Sahip olduğu güçlü teknik özelliklerinin yanında emsallerine göre oldukça makul bir fiyata sahip olan Xiaomi Mi 6 şimdi de ithalatçı garantili olarak Türkiye’de satışa sunuluyor.

    1.999 TL
    Ülkemizde özellikle bir kaç online mağazadan üzerinden yasal olmayan yollarla satışa sunulan Xiaomi Mi 6 büyük ilgi görüyor ve 2.200 TL civarında fiyatla tüketicilere sunuluyor. Ancak bugün Türkiye’nin en büyük online mağazası sitesi Hepsiburada.com Xiaomi Mi 6’yı ithalatçı garantili olarak ön siparişle satışa sundu. Hepsiburada.com şimdilik sadece 64GB dahili depolama alanına sahip Siyah renkli Xiaomi Mi 6’yı satışa sundu ve cihazın fiyatı da 1.999TL olarak açıklandı. Bu fiyatın ön sipariş fiyatı olduğunu, cihazın ön sipariş sahiplerine 15 Haziran tarihinden itibaren gönderilmeye başlayacağını belirtelim.

    ÖZELLİKLERİ
    Xiaomi Mi 6 özelliklerini tekrar hatırlatmamız gerekirse, 5.15 inç büyüklüğünde full HD ekrana sahip olan Mi 6, Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga setinden güç alıyor. Bellek özellikleri tarafında 6GB RAM ve 64GB / 128GB seçenekleri bulunan cihazın ülkemizde şimdilik 64GB versiyonu satışa sunuluyor. Mi 6’nın kamera özellikleri tarafında ise 12MP 2x optik zoom yeteneğine sahip dual arka kamera ve 8MP ön kamera bulunuyor.

    Xiaomi Mi 6, ön ve arkada cam çerçevelerde ise paslanmaz çalıştın oluşan kasa üzerine tasarlanmış bir yapıya sahip. Arkada 3D cam ile simetrik tasarımı buluşturan Xiaomi Mi 6, mn tarafta ise parmak izi tarayıcı sensöre de ev sahipliği yapan ana ekran butonu ve dört tarafı kavisli ekran camı ile dikkat çekiyor. Android Nougat işletim sistemi ile satışa sunulan Xiaomi Mi 6 ayrıca 3.350 mAh bataryaya sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.