DOLAR 32,5892
EURO 34,8001
ALTIN 2500,103
BIST 9456,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her evin bir kokusu, her kokunun da bir hikayesi vardır…

    Her evin bir kokusu, her kokunun da bir hikayesi vardır…
    11.01.2018
    A+
    A-

     “Viking On Air Secret”

    Kokular unutulmaz… Baharın ilk açan çiçeklerinin kokusu ya da güzel bir yaz gününde içinize çektiğiniz temiz havanın kokusu mesela…

    Söz konusu yaşam alanları olduğunda, sizinle aynı hassasiyeti paylaşan Viking Temizlik, geliştirdiği oda parfümleriyle baharı her mevsim evinize getiriyor. Müge, yasemin ve lotus çiçeğinin eşsiz armonisini bir şişeye sığdıran Viking On Air Secret ile evinizin sıcak ortamına etkileyici bir dokunuş yapabilirsiniz.

    “Zarif, etkileyici ve kesinlikle evinize özel”

    Doğanın en aromatik notalarını buluşturan Viking On Air Secret, tercihini zarif ve bir o kadar iddialı kokulardan yana yapanlar için özel olarak geliştirildi.

    On Air Secret’in içeriğindeki müge çiçeğinin zarafet ve naifliği, yaseminin çekici kokusuyla birleşerek güçlü bir etki yaratıyor. Bu kompozisyonun en özel konuklarından biri olan lotus çiçeğinin tazelik veren notaları ise ortamda fresh bir etki bırakıyor.

    Yaşam alanlarında zaman zaman oluşabilecek tüm istenmeyen kokularla da savaşan On Air Secret, güçlü formülüyle bu kokuları yok ediyor. Evinizin tüm havasını değiştirecek olan On Air Secret, aynı zamanda kalıcı etkisiyle uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.