DOLAR 32,5151
EURO 34,9344
ALTIN 2435,144
BIST 9792,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her kadın kendi mahallesinin emlakçısı olacak

    Her kadın kendi mahallesinin emlakçısı olacak
    31.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de her on kadından sadece üçü çalışma hayatında yer alıyor. Nüfusu bakımından yüzde 21.2’si; yani 16 milyonu aşkın kişinin yoksullukla mücadele ettiği Türkiye’de kadınların işgücüne katılma düzeyi, OECD ve AB’ye üye ülke ortalamalarının çok altında bulunuyor. Kadınların işgücüne katılma oranı Türkiye’de yüzde 32,5 iken; OECD üye ülke ortalamalarında yüzde 51,9, AB üye ülke ortalamalarında ise yüzde 46.

    Bursa çıkışlı yeni nesil emlak sitesi www. cokiyifiyata. com kadınlara sağladığı iş olanağıyla dikkat çekiyor. Site; her yaştan kadının, çevresindeki satılık emlak ilanlarını siteye eklemesi sistemi üzerine kurulu.

    İlanı Ver, Komisyonunu Al

    Kadınlar kendi mahallelerinde, çevrelerinde bulunan veyahut yakınlarına, arkadaşlarına ait satılık mülklerin fotoğraflarını çekip bilgilerini alarak www. cokiyifiyata. com’a ulaşıyorlar.İlanlar siteye yüklendikten sonra kadınlar satılan her gayrimenkulden gelir elde ediyor; böylelikle her kadın kendi mahallesinin emlakçısı oluyor.

    Bursa emlak ve konut sektöründeki deneyimlerini internet ortamına taşıyan www. cokiyifiyata. com portalı aynı zamanda mülk alım satın işlemlerinde alıcıdan herhangi bir komisyon almamasıyla da dikkat çekiyor.

    Kadın İş Gücü Emlak Piyasası İçin Çok Önemli

    www. cokiyifiyata. com kurucuları Cüneyt ve Yusuf İnce; kadınların iş hayatına katılmalarını desteklediklerini ifade ederek; “Gayrımenkullerin ücretsiz ilanına olanak tanıyoruz. Üstelik para kazanmak isteyen ker kadına kapımız açık. Her kadın, mahallesindeki, çevresindeki, eşinin, dostunun mülkünü siteye yükleyebilir; satış sonrası da komisyonunu alabilir.” diye konuştu.

    Her Kadın Girişimcidir, Her Kadın Emlakçı Olabilir

    Gayrımenkul satışlarından gelir elde etmek isteyen her kadını www. cokiyifiyata. com sitesini ziyarete beklediklerini söyleyen İnce; “Bizi arasınlar; biz de adım adım kendilerine yol gösterelim. Ne kadar çok kadını iş hayatına katarsak biz o kadar mutlu oluruz.” dedi.

    İnce; “Türkiye’de böyle bir uygulama olduğunu zannetmiyoruz. Bir “ilk”i gerçekleştirerek birçok kadının emlak piyasasına giriş yapmasını sağlamak, para kazanmalarına vesile olmak bizim için gurur verici. Şimdiden birkaç başvuru aldık. Kadınların iyi gözlemci, titiz, iletişimde erkeklerden daha güçlü olduğu bir gerçek. Kadınlara çok ihtiyaç duyulan bu sektörde hep beraber güzel işler başaracağımıza inancımız sonsuz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.