DOLAR 32,597
EURO 34,7304
ALTIN 2498,028
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her klima serinletir Daikin doğru hava verir

    Her klima serinletir Daikin doğru hava verir

    Doğru hava uzmanı Daikin’den yeni sezona yeni reklam kampanyası

    ‘Doğru hava uzmanı’ mottosu ile ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründeki iddiasını ortaya koyan Daikin, yeni reklam kampanyasında temiz ve sağlıklı havanın önemine dikkat çekiyor. “Her klima serinletir, Daikin doğru hava verir” sloganı ile iç mekan hava kalitesinin önemini vurgulayan marka, havadaki bakteri, toz ve kokuyu süzen, ideal nem dengesini ayarlayan teknolojisini ön plana çıkarıyor.

    İklimlendirme sektörünün Japon devi Daikin, doğru havaya dikkat çektiği yeni reklam kampanyası ile yaz sezonunun açılışını yaptı. Dünya klima sektöründeki 94 yıllık başarısına, Avrupa’nın ve Türkiye’nin yeni nesil çevreci gaz R32 ile çalışan ilk klimalarını da ekleyen Daikin, yeni reklam kampanyasında iç mekan hava kalitesine dikkat çekiyor.

    Mottosunu ‘Doğru hava uzmanı’ olarak belirleyen Daikin, yeni reklam filminde klimaların tek işlevinin soğutma olmadığının vurgusunu yapıyor. Yeni reklam kampanyasında “Her klima serinletir, Daikin doğru hava verir” sloganı ile bir klimadan daha fazlasının beklenmesi gerektiğini vurgulayan Daikin, bu konudaki uzmanlığının altını çiziyor. Gode tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Turgut Akaçık’ın yaptığı yeni kampanyada, havadaki bakteri, toz ve kokuyu süzen ve ideal nem dengesini ayarlayan Daikin teknolojisi ön plana çıkıyor. Yeni reklam kampanyası ile “Neden Daikin” sorusuna yanıt vermeyi amaçlayan Daikin, dış havadaki nemi kullanarak iç ortamı doğal olarak nemlendiren, titanyumla güçlendirilmiş yapısıyla havadaki toz, mikrop ve virüsleri yok eden, oda sıcaklığını düşürmeden ortama kuru hava vererek nem dengesini ayarlayan, A enerji sınıfı ürünleriyle sürekli temiz ve sağlıklı hava solunmasını sağladığını gözler önüne seriyor.

    KAMPANYA KÜNYESİ
    Reklamveren: Daikin Türkiye
    Reklam Ajansı: Gode
    Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Tarkan Barlas
    Yaratıcı Yönetmen: Evren Aşık
    Yaratıcı Ekip: Tuğrul Üçyiğit, Burak Gündüz, Eylül Dalgalı
    Reklamveren Yetkilileri: Murat Kurt, Roza Sarı
    Grafiker: Hakan Büyükyazıcı, Özgür Akgül
    Müşteri Direktörü: Eda Altaras Atay
    Müşteri Süpervizörü: Sinem Göçer Şahin
    Strateji: Sinan Demirez
    Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
    Yönetmen: Turgut Akaçık
    Fotoğraf Çekimi: Asitane
    Fotoğrafçı: Tamer Yılmaz
    Medya Ajansı: Speed Medya

     

    HyperFocal: 0

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.