DOLAR 32,3296
EURO 35,0452
ALTIN 2280,822
BIST 8995,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her tarza uygun ikinci el mobilyalar ,Dekopasaj’da

    Her tarza uygun ikinci el mobilyalar ,Dekopasaj’da
    16.01.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk ve tek ikinci el online mobilya satış ve dekorasyon platformu Dekopasaj, klasik, retro ve modern başta olmak üzere her tarza uygun ürünler sunuyor. Vintage ve antika ürünlerin de yer aldığı Dekopasaj’ın nakliye desteği, iade garantisi ve havuz hesabıyla ödeme güvencesi sayesinde, hem tüketiciler hem de üye kurumlar mobilya alışverişlerini güvenli ve kolay bir şekilde yapabiliyorlar.

    Türkiye’nin ilk ve tek ikinci el online mobilya satış platformu Dekopasaj, Ocak 2015’ten bu yana dekorasyon tutkunlarına sınırsız alternatif ve güvenilir hizmet sunuyor. Kanepe, berjer, orta sehpa, yemek masası gibi bir evin ana ihtiyaçlarının yanı sıra, mekanın ruhuna uygun aksesuarlar, tamamlayıcı ürünler de Dekopasaj’da alıcı buluyor. Her gün on binlerce tüketici; mobilya, aydınlatma ve ev aksesuar ilanlarının bulunduğu ev dekoruna özel bir pazar yeri olan Dekopasaj’ı ziyaret ediyor.

    Her gün yüzlerce yeni ilanın sunulduğu Dekopasaj, bu sayede sürekli hareketli ve canlı kalıyor. Vintage, modern, retro, klasik ve antika ürünler meraklılarına hızlı ve güvenli bir şekilde sunuluyor. Dekopasaj sayesinde ikinci el fiyat avantajıyla benzersiz ürünler satın alma imkanına kavuşan tüketiciler, alışverişlerini 12 ay vade ile ödeyebiliyor.

    Akıllı alışverişin en ucuz ve güvenli yollarından biri olarak görülen online satış platformu Dekopasaj, sürekli yatırımlarla altyapısını ve hizmetlerini yeniliyor. Bugüne kadar 785 bin Dolar yatırım alan firma, 2018’de de yeni yatırımlarla sunduğu hizmeti zenginleştirmeye ve müşteri memnuniyetini artırmaya odaklanıyor.

    Dekopasaj’ı pazara hakim bir platform olarak “uçtan uca” modelle kurguladıklarını belirten Dekopasaj Kurucusu Emir Tümen; “Yılda 5 milyon TL satış hacmi, 8.000’in üzerinde online satışa hazır ilan, 100.000’i aşkın üyesiyle hızla büyüyen platformumuz, tüketicilerin hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet alması için çalışıyor. Her ay alışveriş yapan dört üye kullanıcımızdan biri, bir sonraki ay yeniden Dekopasaj’ı tercih ediyor. Artan müşteri memnuniyeti ve pazardaki liderliğimizle 2018 yılında ciro anlamında 5 kat büyüme, konsinye satışlarda ise 3 kat büyüme hedefliyoruz. Aynı zamanda Türkiye’deki başarımızın ardından uluslararası arenada da tüketicilere ulaşma kararı aldık. 2019 yılı itibariyle hedef pazarlarda yer almak üzere hazırlıklarımıza başladık” şeklinde konuştu.

    Dekopasaj’da ilan açmak ve tüketicilere ulaşmak çok kolay

    Dekopasaj hem üye kurumlar hem de tüketiciler için güvenilir, esnek ve kolay bir süreç ile hizmet sunuyor. Bireysel satıcılar, antikacılar ve eskici mağazaları, mobilyalarının resimlerini, belirledikleri satış fiyatını, ürün özelliklerini, açıklamasıyla beraber Dekopasaj’a girerek, ilanı kolaylıkla oluşturabiliyorlar. Satıcılar dilerlerse konsinye servisini kullanarak, satmak istedikleri mobilyaları direkt olarak Dekopasaj’ın deposuna da gönderebiliyorlar. İlan, Dekopasaj ekibinin uzman dokunuşlarıyla onaylandıktan sonra yayına alınıyor. Ürünün satışı sonrası, Dekopasaj’ın profesyonel nakliye ekibi ürünü alıcısına ulaştırıyor.

    Alıcılar için de güvenli alışveriş, ödemenin havuz hesabında tutulması ve 48 saatlik iade talep süresinin tamamlanması ardından satıcıya havale edilmesi ile sağlanıyor. Nakliye desteği, iade garantisi ve havuz hesabıyla ödeme güvencesi sunan Dekopasaj tüketicilere keyifli ve güvenilir bir alışveriş platformu sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.