DOLAR 32,5979
EURO 34,8122
ALTIN 2496,956
BIST 9472,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Her zaman başımızın üstünde yeriniz var”

    “Her zaman başımızın üstünde yeriniz var”
    21.03.2018
    A+
    A-

    Ruhları genç, enerjileri yüksek Beylikdüzü Huzurevi sakinleri, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği kahvaltıda buluştu. Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen buluşmada şarkılar söyleyen konuklar, Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ile de sohbet edip, isteklerini ilettiler.

     Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında bir buluşma düzenledi. İlçede yeni açılan Le’mona Cafe’nin de desteğiyle kahvaltıda buluşan Beylikdüzü Huzurevi sakinleri, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Bağbekleyen ve belediye yetkilileriyle sohbet etti. Bol kahkahalı, keyifle geçen sohbetler eşliğinde yapılan kahvaltıda, ruhu genç konuklar şarkılar da söyledi.

    Huzurevi sakinlerinin bu tip değişikliklerden gayet memnun olduğunu dile getiren Beylikdüzü Huzurevi Müdür Yardımcısı Muharrem Gülfidan “Sizlerin desteğiyle her zaman böyle buluşmalar istiyoruz. Yaşlılarımız daha motive olarak, keyif alıyorlar.” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Hoşgöz ve Meclis Üyesi Bağbekleyen de, “Sizlerle birlikteyken daha da mutluyuz.” diyerek, “Değerli büyüklerimiz olan sizlerin her zaman başımızın üstünde yeri var.” dedi.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.