DOLAR 32,5072
EURO 34,9218
ALTIN 2425,989
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her zevke uygun çanta çeşitleri Under Armour’da

    Her zevke uygun çanta çeşitleri Under Armour’da
    07.06.2018
    A+
    A-

    İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, rahat ve konforlu çanta çeşitleriyle fark yaratıyor.

    Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, farklı özelliklerde çanta seçeneklerini spor tutkunlarıyla buluşturuyor. El çantasından sırt çantasına kadar kullanım alışkanlıklarına göre çeşitlilik gösteren ürünler, zengin renk skalası ve tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

    Geniş hacmi ve rahatlığıyla öne çıkan UA Storm Recruit Sırt Çantası, hava şartlarına ve suya dayanıklılığıyla favori ürünler arasında yer alıyor. Dolgulu omuz askıları, sağlamlığı ve içindeki cepleriyle bir sırt çantasından beklenen tüm detayları bir arada sunuyor. Hem sırt çantası hem de silindir çanta olma özelliğiyle kullanışlı ürünlerin başında gelen UA Storm Undeniable Silindir Sırt Çantası ise tasarımıyla göz dolduruyor.

    Çocuk ürünleriyle anne babaların beğenisini kazanan Under Armour’ın Storm teknolojisi ile üretilen, suya dayanıklı Kız Çocuk UA Downtown Sırt Çantası renkleriyle de dikkat çekiyor. Özel tasarımı ve sadeliğiyle göze hitap eden Kadın UA Downtown Çanta ise, ergonomik omuz askılarıyla rahatlığı en üst seviyelere çıkarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.