DOLAR 32,3319
EURO 35,0758
ALTIN 2309,195
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Herbalif Formül 1 Shake ile yaza hazırlanın

    Herbalif Formül 1 Shake ile yaza hazırlanın
    26.04.2017
    A+
    A-

    Herbalife Formül 1 Besleyici Shake karışımlarıyla ister kilonuzu koruyun, ister kilo kontrolünüzü ele geçirip, yaza ideal kilonuzda girin. Fındık, Vanilya ve Çikolata aromalı seçenekler sunan Herbalife Formül 1 Besleyici Shake karışımlarıyla yaza hazır olun.

    Havalar ısınırken kışın aldığımız kilolar ve ideal kilomuzu korumanın önemi ortaya çıkıyor. Günlük koşturmaca ve iş hayatının yoğunluğu, bizleri kısa zamanda tüketilen, sağlıksız yiyeceklere yönlendirebiliyor ya da bu koşuşturma içersinde uzun süre aç kalıp sonraki öğünde yüksek kalori almamıza neden olabiliyor. Bu sağlıksız döngü ile kilo artışı ve ideal kilonuzu koruyamama gibi durumlar kaçınılmaz bir hal alıyor. Herbalife Formül 1 Besleyici Shake, günlük olarak alınması önerilen protein ile vitamin ve mineral gibi temel besinlerin bileşiminden oluşan içeriği ile pratik ve lezzetli bir öğün alternatifi sunuyor.

    Vitamin ve Minarellerce Zengin Shake
    Formülünde B vitaminleri, C vitamini, kalsiyum ve demir bulunan Herbalife Formül 1 Shake karışımları, toplamda 22 vitamin ve mineral içeriyor.
    Formül 1 öğün yerine geçen Shake’ler; dengeli bir karbonhidrat, protein, yağ ve lif içeriğine sahiptir ve düşük enerjili beslenme düzenlerinde gün içinde bir veya iki öğün yerine geçerek alınan kalorinin kontrol altında tutulmasına yardımcı olmak için geliştirilmişlerdir.Herbalife Shake karışımının tek kullanımlık paket seçenekleri sayesinde istediğiniz her yerde rahatça öğününüzü atlamadan gerekli vitaminler ile formda kalmaya devam edebilirsiniz.

    İstediğin Herbalife Shake Lezzetini Yudumla
    İster evde, ister işte Herbalife Besleyici Shake karışımlarını keyifle yudumlayın. Vanilya, fındık ve çikolata aromalı olmak üzere 3 farklı lezzet seçeneği sunan Herbalife Besleyici Shake’lerin, tek kullanımlık paket seçeneği sayesinde şimdi taşınması çok daha kolay. Herbalife Formül 1 Besleyici Shake’i hazırlamak için 250 ml yarım yağlı süte iki çorba kaşığı (26 g) toz Formül 1 karıştırmak yeterli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.