DOLAR 32,5815
EURO 34,6832
ALTIN 2521,476
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hermes Creative Awards’dan ÖzdilekPark AVM’lere 3 büyük ödül

    Hermes Creative Awards’dan ÖzdilekPark AVM’lere 3 büyük ödül
    03.05.2018
    A+
    A-

    ÖzdilekPark AVM’ler ödül skalasına üç yeni ödül daha ekledi. Amerika Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından dünyadaki en seçkin ve yaratıcı projeleri seçmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika’da düzenlenen Hermes Creative Awards, başarılıprojeleriyle ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, ÖzdilekPark İstanbul ve ÖzdilekPark Antalya’yı ödüllendirdi.

    Perakende sektöründe yalnızca alışveriş anlamında değil sosyal ve eğitsel anlamda da misafirlerinin ilgi odağı olmayı başaran ÖzdilekPark AVM’ler, bugüne kadar gerçekleştirdiği beğeni toplayan ve yoğun katılım sağlanan projeleriyle sektörde adından söz ettirmeye devam etti.

    Yıl boyunca birbirinden keyifli etkinliklere ve sosyal sorumluluk projelerine ev sahipliği yapan ÖzdilekPark AVM’ler, bu alandaki başarısını uluslararası bir ödülle taçlandırdı.

    Uluslararası bir yarışma olan ve pazarlama – iletişim alanlarında gelen binlerce başvuruyu tarafsız olarak değerlendiren Hermes Creative Awards; ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, ÖzdilekPark İstanbul, ÖzdilekPark Antalya’yı PlatinGold ve Onur ödüllerine layık gördü.

    ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde Drama Atölyesi projesiyle Platin ödülü kazanırken, ÖzdilekPark İstanbul, Özel Etkinlik kategorisinde Macera Uçuşu etkinliğiyle Gold ödülünü kazandı. ÖzdilekPark Antalya ise Özel Etkinlik kategorisinde Eko Çocuk Köyü projesiyle özel Onur ödülünü kazandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.