DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HİDROMEK 8’inci Ortadoğu İnşaat Fuarı’nda ilgi odağı oldu

    21.03.2018
    A+
    A-

    HİDROMEK 40 yıllık tecrübesini tasarım ve AR-GE ile buluşturarak ürettiği makinelerini katıldığı fuarlarda sergiliyor. 84 ülkeye ihracat yapan HİDROMEK, 15-18 Mart tarihleri arasında Diyarbakır’da düzenlenen 8’inci Ortadoğu İnşaat Fuarı’nda ulusal ve uluslararası yarışmalarda tasarım ödülü almış ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

    Dünyanın en büyük 50 iş makinesi üreticisi arasında bulunan HİDROMEK, 2018 yılında da katıldığı fuarlar ile tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. En son Türkiye’nin Orta Doğu’ya açılan kapısı Diyarbakır’da, 15-18 Mart tarihleri arasında düzenlenen 8’inci Ortadoğu İnşaat Fuarı’na katılan HİDROMEK, yapı sektöründe bölgenin en büyük buluşması olarak nitelendirilen fuarda ürünlerini sergiledi. Türkiye’de son 9 yıldır kazıcı yükleyici, son 6 yıldır ise hidrolik ekskavatör satışlarında pazar lideri olan HİDROMEK, kazıcı yükleyici,motor greyder ve paletli ekskavatör sınıfındaki ürünlerini tanıttı.

    İnşaat malzemeleri, yapı teknolojileri, iş ve inşaat makineleri sektörlerindeki ürün ve hizmetlerin geniş bir yelpazede sergilendiği fuarda HİDROMEK, kazıcı yükleyici ürün grubundan HMK 102B Alpha, HMK 102S Alpha ve HMK 102S Supra ürünlerini, paletli ekskavatör ürün grubundan HMK 220 LC’yi ve motor greyder ürün grubundan ise HMK 600 MG ile yer aldı.

    DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ, YÜKSEK PERFORMANS

    İleri teknoloji ile üretilen ve güçlü koparma kuvvetine sahip olan HİDROMEK kazıcı yükleyiciler, zorlu çalışma koşullarında yıllık 2000 saat üzeri kullanıma göre tasarlandı. HİDROMEK’in 40 yıllık üretim tecrübesi ve müşteri beklentileri çerçevesinde yıllarca süren geliştirmeler sonucu tasarlanan kazıcı yükleyiciler; sağlamlık, düşük yakıt tüketimi, yüksek performans ve sunduğu konfor ile ön plana çıkıyor.

    14 ton çalışma ağırlığından 51 ton çalışma ağırlığına kadar çeşitlilik gösteren HİDROMEK paletli ekskavatörler, IF Design ödüllerinde “IF Product Design” ödülünü kazandı. HMK 220 LC paletli ekskavatör, geliştirilmiş performansı ve kontrol kolaylığı ile kolay kumanda kabiliyeti sunuyor. Düşük yakıt tüketimi ile her türlü çalışma koşullarında verimlilik sağlayan HMK 220 LC, operatörün rahat ve konforlu bir şekilde çalışması için gerekli donanım ve özellikler ile üretildi.

    Kullanıcılarına hem direksiyondan hem de joystick’den kumanda edilerek güvenli ve kolay kullanım sağlayan HMK 600 MG motor greyder, tesviyeden kazımaya, şev kesmeden hendek açmaya ve kar küremeye kadar birçok işi gerçekleştiriyor. Good Design 2017 ve German Design 2017 tasarım ödüllerini alan HMK 600 MG, Red Dot 2017’de aldığı “Winner” ödülü ile Türkiye’deki ilk Red Dot Product Design ödüllüne sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.